توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مکانیزم ها و فاکتورهای موثر بر اکسیداسیون روغنهای خوراکی در word دارای 35 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مکانیزم ها و فاکتورهای موثر بر اکسیداسیون روغنهای خوراکی در word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مکانیزم ها و فاکتورهای موثر بر اکسیداسیون روغنهای خوراکی در word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مکانیزم ها و فاکتورهای موثر بر اکسیداسیون روغنهای خوراکی در word :

تعداد صفحات:35

چکیده:

روغنهای خوراکی درطول فرایندنگهداری به وسیله اتواکسیداسیون و فوتواکسیداسیون اکسیده می شوند که در انها به ترتیب اکسیژن سه گانه 3O2 و اکسیژن یگانه 1O2 با روغن واکنش میدهند اتواکسیداسیون روغنها نیازمند تشکیل رادیکالهای ازاد از اسیل گلسیرول ها هستند در صورتیکه فتواکسیداسیون نیازمندرادیکالهای ازاد نمی باشد از انجایی که اکسیژن یگانه بطور مستقیم با پیوندهای دوگانه واکنش میدهد هیدروپراکسیدها برای تولید ترکیبات بد طعم تجزیه شده و کیفیت روغن کاهش می یابد اتواکسیداسیون روغن به وسیله حضور اسیدهای چرب ازاد مونو و دی اسیل گلیسرول ها ، فلزاتی از قبیل اهن و محصولات اکسید شده حرارتی تسریع می شود. کلروفیل ها و ترکیبات فنولیک اتواکسیداسیون روغن در تاریکی را کاهش میدهند و کاروتنوئیدها توکفرولها، فسفولیپیدها ثابت شده اند که بسته به سیستم روغن هم فعالیت انتی اکسیدانی و هم پراکسیدانی دارند.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir