توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی کیفیت شیمیایی، فیزیکی و بیولوژیکی آب ورودی و خروجی به دستگاههای آب شیرین کن با استفاده از فرآیندهای اسمز معکوس و تبخیر ناگهانی چند مرحله ای در word دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کیفیت شیمیایی، فیزیکی و بیولوژیکی آب ورودی و خروجی به دستگاههای آب شیرین کن با استفاده از فرآیندهای اسمز معکوس و تبخیر ناگهانی چند مرحله ای در word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کیفیت شیمیایی، فیزیکی و بیولوژیکی آب ورودی و خروجی به دستگاههای آب شیرین کن با استفاده از فرآیندهای اسمز معکوس و تبخیر ناگهانی چند مرحله ای در word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کیفیت شیمیایی، فیزیکی و بیولوژیکی آب ورودی و خروجی به دستگاههای آب شیرین کن با استفاده از فرآیندهای اسمز معکوس و تبخیر ناگهانی چند مرحله ای در word :

تعداد صفحات:17

چکیده:

یکی ازارکان مهم تامین سلامت یک جامعه، سلامت آب شرب ارائه شده به آن جامعه است. آب برای ادامه حیات ضروری است و تامین آب سالم و بهداشتی یکی از مهمترین اهداف توسعه پایدار در محیط زیست است. با توجه به اینکه جزیره قشم از لحاظ شرایط اقلیمی در منطقه خشک و نیمه خشک قرار دارد، تامین آب سالم از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.هدف از این مطالعه بررسی کیفیت آب ورودی و خروجی به دستگاههای آب شیرین کن شهر قشم با فرآیندهای اسمز معکوس (Reverse Osmosis, RO) و تبخیر ناگهانی چند مرحله ای (Multistage Flash, MSF) و و هم چنین مقایسه کیفی آب خروجی از این دو فرآیند با استانداردهای ملی و بین المللی آب (Flash, MSF آشامیدنی می باشد. مطالعه حاضر از نوع توصیفی- مقطعی می باشد که به مدت 7 ماه، از آذر 1390 تا خرداد 1391 از طریق نمونه برداری با فاصله 2 ماه یکبار از آب ورودی و خروجی به دستگاههای آب شیرین کن شهر قشم با فرآیندهای اسمز معکوس و تبخیر ناگهانی چند مرحله ای انجام گرفت. پارامترهای مورد بررسی عبارتند از سختی کل، هدایت الکتریکی (EC)، کل جامدات محلول (TDS)، کدورت، دما، pH فلوئور، نیترات، نیتریت، کلرور، سولفات و نهایتا پارامترهای میکروبی (میزان کل کلیفرم، کلیفرم مدفوعی) و در نهایت نیز تجزیه و تحلیل نتایج توسط نرم افزار SPSS نسخه 16 و با آزمون t زوجی انجام گرفت. نتایج تحقیق نشان داد که به جز غلظت سختی کل و فلوئور که در آب خروجی هر دو فرآیند کمتر از حد مطلوب بوده و کلرور که در فرآیند اسمز معکوس بالاتر از حد مجاز است، غلظت سایر پارامترهای شیمیایی و فیزیکی مورد مطالعه در هر دو فرآیند در محدوده قابل قبول است. هم چنین در آب خروجی هر دو فرآیند، آلودگی میکروبی کلیفرم مشاهده نگردید. با توجه به پایین بودن غلظت فلوئور و سختی کل در هر دو فرآیند بایستی از طریق فلوئورزنی و اضافه کردن ترکیبات کلیسم و منیزیم این امر جبران گردد، مهمتر اینکه هر دو فرآیند قابلیت بالایی در تهیه آب آشامیدنی سالم در مقایسه با استانداردهای کیفی دارا می باشند.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir