توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه اثر اسانس اوکالیپتوس ماهی(Eucalyptus globules) بر برخی فاکتورهای متابولیکی و درصد بقاء ماهی گپور معمولیCyprinuscarpio در شرایط ph اسیدی و بازی در word دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه اثر اسانس اوکالیپتوس ماهی(Eucalyptus globules) بر برخی فاکتورهای متابولیکی و درصد بقاء ماهی گپور معمولیCyprinuscarpio در شرایط ph اسیدی و بازی در word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه اثر اسانس اوکالیپتوس ماهی(Eucalyptus globules) بر برخی فاکتورهای متابولیکی و درصد بقاء ماهی گپور معمولیCyprinuscarpio در شرایط ph اسیدی و بازی در word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه اثر اسانس اوکالیپتوس ماهی(Eucalyptus globules) بر برخی فاکتورهای متابولیکی و درصد بقاء ماهی گپور معمولیCyprinuscarpio در شرایط ph اسیدی و بازی در word :



تعداد صفحات:12
چکیده:
در این بررسی که بر روی اسانس اکالیپتوس Eucalytus globules در برخی از فاکتورهای متابولیکی و درصد بقاء در ماهی کپور معمولیcyprinus carpio در شرایط اسیدی، بازی و خنثی انجام شد، میزان 180 ماهی با وزن میانگین1/7±100 گرم و میانگین طولی2±20 سانتی متر که بین 12 تانک به طور مساوی تقسیم شدند و تیمارهای اسیدی،بازی،خنثی،اسیدی همراه اسانس، بازی همراه اسانس و خنثی همراه اسانس قرار گرفتند.مدت نگهداری 30 روز و در طول دوره با غذای بدون و حاوی اسانس (دوز 120 میکرولیتر در کیلوگرم غذا) تغذیه و در روزهای 15 و30 خونگیری از ماهی ها به عمل آمد.نتایج نشان می دهد میزان گلوکز در تیمار اسید و اسیئ همراه اسانس(روز 15)با تمام تیمارها و کنترل (روز 30،اختلاف معنی داری وجود داشت، بین میزان ALT در تیمار اسید(روز15) با تیمار ها و کنترل (روز30)تفاوت معنی داری با تیمار باز همراه اسانس(روز15) وجود داشت. میزانAST تفاوت معنی داری در بین تیمارها و کنترل مشاهده نشد. میزان آلبومین در تیمار اسید(روز15)نسبت به تیمار باز همراه اسانس (روز 30) اختلاف معنی داری برخوردار بود. میزان پروتئن تام در تیمار باز به همراه اسانس(روز30) نسبت به تیمار باز(روز15)، اسید همراه اسانس(روز 30)، اسید همراه اسانس(روز15) و باز همراه اسانس (روز15) از اختلاف معنی داری وجود ندارد. به طور کلی نتایج حاصل این آزمایش نشان دهنده اثر موثر اسانس اوکالیپتوس در جیره غذایی ماهی کپور معمولی بر پارامترهای متابولیکی بوده که از این رو استفاده از آن در جیره کپور معمولی برای تحقیقات بیشتر توصیه می شود.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir