مقاله تاثیر مدت زمان خیساندن و جوانه زنی برPHعصاره حاصل از مالت جو در word دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر مدت زمان خیساندن و جوانه زنی برPHعصاره حاصل از مالت جو در word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر مدت زمان خیساندن و جوانه زنی برPHعصاره حاصل از مالت جو در word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:9
چکیده:
درصنعت مالت سازی ازغلات مختلفی مانند جو گندم سورگوم ارزن، تریتیکاله استفاده می گردد اما به دلیل وجود ترکیب شیمیایی خاص تغییرات مطلوب طی جوانه زنی و وجود پوسته که نقش حفاظت از جوانه را طی حمل و نقل به عهده دارد جو از امتیاز بالاتری نسبت به سایرغلات برخوردار است دراین تحقیق تاثیر واریته مدت زمان خیساندن و جوانه زنی برPH عصاره مالت با استفاده از طرح کاملا تصادفی و برای دانه هایمالت حاصل با استفاده از طرح کاملا تصادفی درقالب آزمایشات فاکتوریل 3×3×2 با دو سطح لاین جو سه سطه مدت زمان خیاسندن و سه سطح مدت زمان جوانه زنی بررسی گردید نتایج نشان داد که لاین 88 17 EBYT- ازنظرPH عصاره 1/07 درصد بیشتر از لاین 20 بود با افزایش مدت زمان خیساندن از 24 تا 48 ساعت PHعصاره با اختلاف معنی داری از 6/12به 6 کاهش یافت
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0