توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه برخی از خصوصیات مورفولوژیکی نخود فرنگی ( Pisum sativumL.) در کشت مخلوط با سیر (Allium sativum) و در رقابت با علفهای هرز در word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه برخی از خصوصیات مورفولوژیکی نخود فرنگی ( Pisum sativumL.) در کشت مخلوط با سیر (Allium sativum) و در رقابت با علفهای هرز در word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه برخی از خصوصیات مورفولوژیکی نخود فرنگی ( Pisum sativumL.) در کشت مخلوط با سیر (Allium sativum) و در رقابت با علفهای هرز در word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه برخی از خصوصیات مورفولوژیکی نخود فرنگی ( Pisum sativumL.) در کشت مخلوط با سیر (Allium sativum) و در رقابت با علفهای هرز در word :



تعداد صفحات:5
چکیده:
به منظور مطالعه واکنش برخی خصوصیات مورفولوزیکی نخود فرنگی در کشت مخلوط با سیر و در رقابت با علفهای هرز، آزمایشی در پاییز 1392 در شهرستان ساری اجرا شد. تیمارها به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در مزرعه اجرا شد. عامل اول دو سطح وجین و بدون وجین و عامل دوم هشت سطح کشت مخلوط شامل: نخود فرنگی خالص، مخلوط جایگزینی 25:75، 50:50، 75:25 درصد، مخلوط افزایشی 100+25، 100+50، 100+75، 100+100 درصد سیر و نخود فرنگی در نظر گرفته شدند. ارتفاع ساقه، وزن تر، وزن خشک و سطح برگ نخود فرنگی سی روز پس از کاشت اندازه گیری شدند . نتایج نشان داد که وزن خشک نخود فرنگی از 8/89 گرم در متر مربع در تیمار کشت خالص و وجین تا 1/92 گرم در مخلوط جایگزینی بدون وجین 25:75 کرم در متر مربع متغیر بود. این تفاوت ها از لحاظ آماری در سطح احتمال یک درصد معنی دار شد. بیشترین وزن تر وسطح برگ نخود فرنگی بترتیب با میانگین 46/44 گرم در متر مربع و 280 سانتی مترمربع در تیمار کشت خالص همراه با وجین بدست آمد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir