مقاله بررسی خصوصیات ضد میکروبی نانو ذره نقره تولید شده از عصاره آبی میوه سماق به روش سبز در word دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی خصوصیات ضد میکروبی نانو ذره نقره تولید شده از عصاره آبی میوه سماق به روش سبز در word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خصوصیات ضد میکروبی نانو ذره نقره تولید شده از عصاره آبی میوه سماق به روش سبز در word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:13
چکیده:
مقدمه: امروزه به علت افزایش سویه های مقاوم به آنتی بیوتیک، تولید و شناسایی نانوذرات دارای خواص ضد میکروبی حائز اهمیت است.در این تحقیق اثر ضد میکروبی نانو ذره نقره سنتز شده به روش سبز از عصاره آبی میوه سماق بررسی گردید.مواد و روش ها: فعالیت ضد میکروبی نانوذره نقره تولید شده از عصاره آبی میوه سماق در برابر باکتری گرم منفی اشریشیا کلی (E.coli)و باکتری گرم مثبت استافیلوکوکوس اورئوس (S.aureus) با استفاده از روش انتشار دیسکی در محیط مولر هینتون آگار مورد بررسی قرارگرفت.یافته ها: نانوذرات نقره تولید شده از عصاره آبی میوه سماق از رشد باکتری ها جلوگیری کردند. هاله عدم رشد ایجاد شده با نانوذره نقرهبرای باکتری اشرشیا کلی 9mm و برای باکتری استافیلوکوکوس اورئوس 8/5mm گزارش شد.نتیجه گیری: این مطالعه نشان داد که نانو ذره نقره تولید شده از عصاره آبی میوه سماق به روش سبز، دارای فعالیت ضد میکروبی خوبی می باشد.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0