مقاله تخمین میزان تولید خالص بیوماس (Bn) و پتانسیل عملکرد (Y) برای محصول برنج در منطقه کامفیروز استان فارس در word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تخمین میزان تولید خالص بیوماس (Bn) و پتانسیل عملکرد (Y) برای محصول برنج در منطقه کامفیروز استان فارس در word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تخمین میزان تولید خالص بیوماس (Bn) و پتانسیل عملکرد (Y) برای محصول برنج در منطقه کامفیروز استان فارس در word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:8
چکیده:
امروزه نظر به اهمیت بالای منابع طبیعی به ویژه خاک در تأمین امنیت غذایی، مدیریت و برنامه ریزی جهت استفاده صحیح از این منابع ارزشمند امری ضروری محسوب می گردد. یکی از ابزارهای بسیار مهم و کاربردی جهت استفاده بهینه منابع خاک روش های گوناگون ارزیابی اراضی و تعیین قابلیت و استعداد اراضی می باشد. یکی از روش ها، تخمین پتانسیل عملکرد محصول در شرایط ایده آل و بهینه است. در این روش عملکرد بدون در نظر گرفتن هر نوع محدودیتی از جمله محدودیت های آب، خاک و مدیریت محاسبه می شود. در این تحقیق، تولید خالص بیوماس (Bn) و پتانسیل ع ملکرد (Y) محصول برنج برای منطقه کامفیروز در 120 کیلومتری مرکز استان یعنی شهر شیراز و 80 کیلومتری مرکز شهرستان یعنی شهر مرودشت انجام شد. در ضمن از ایستگاه سینوپتیک سد درودزن با طول جغرافیایی 52 درجه و 17 دقیقه شرقی و 30 درجه و 11 دقیقه شمالی برخی از اطلاعات مورد نیاز اسخراج شد. نتایج حاصل نشان داد میزان عملکرد برای محصول برنج در منطقه کامفیروز استان فارس بدون وجود محدودیت های خاک برابر با 6375 کیلوگرم در هکتار ماده خشک می باشد که این مقدار برداشت شده در بعضی از مناطق تا 2 برابر برداشت محصول در منطقه است. این مقدار عملکرد به ما گوشزد می کند که با مدیریتی صحیح در استفاده از آب و عملیات کشاورزی، علاوه بر حفظ حاصلخیزی خاک و حفظ خاک برای نسل های آینده، از فرصت های زمین زراعی و باغات بیشتر استفاده کرده و محصولی با کمیت و کیفیت بهتری برداشت می کنیم.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0