توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله فن كویل در word دارای 38 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله فن كویل در word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فن كویل در word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله فن كویل در word :

فن كویل

مهم ترین ومتعارف ترین سیستم تمام آبی، سیستم فن كویل است. فن كویل ترمینالی است كه ازیك فیلتر باراندمان كم، ویك یاچند فن سانتریفوژهمراه باكویل سرد و گرم تشكیل شده است.(برخی از فن كویل ها، درسیستم چهارلوله ای دارای یك كویل سرد و یك كویل گرم هستند.) هوای ورودی به فن كویل نخست ازروی فیلتر می گذردوسپس از قسمت فن وبعد از آن از قسمت كویل عبورمی كند و وارد اتاق می شود. فن كویل ها برای جلوگیری از نشت آب تقطیر شده درآنها دارای تشتك و لوله تخلیه هستند.

كویل گرمایش فن كویل می تواند به وسیله آب گرم ویا بخار كاركند. درفن كویل بجای كویل گرمایش می توان از المان الكتریكی نیز استفاده كرد.
فن كویل ها انواع مختلفی دارند كه عبارتنداز:

1) فن كویل ایستاده:ازفن كویل زیاد استفاده می شود. به صورت ایستاده است و می تواند زیرپنجره ویا هرجای مناسب دیگری دراتاق استقراریابد. چنانچه فاصله كف اتاق تازیرپنجره كم باشد می توان ازنوع كوتاه آن استفاده كرد. ارتفاع این نوع كم است ولی پهنای آن زیادتر ازفن كویل های ایستاده معمولی است. دریچه هوای خروجی از فن كویل های ایستاده می تواند دربالاو یا درقسمت جلوی فن كویل تعبیه شود.

بدین ترتیب هوادهی یا به طرف بالاو یا به طرف جلو خواهد بود. ظاهر فن كویل ها مناسب است، ازاین رواستقرارآنها دراتاق اغلب باطرح عمومی اتاق سازگار است. فن كویل های ایستاده به ویژه برای فضاهای اداری ویاآپارتمان ها مناسب اند. صدای فن كویل های ایستاده به این سبب كه دراتاق قراردارند می تواند برای فضاهایی كه نیاز به سكوت وآرامش دارند(آپارتمان ها) بیش ازمیزان مورد نظر باشد. ولی این امر برای ادارات و اماكنی كه رفت و آمد درآنجا زیاد است مشكل تلقی نمی شود.

2) فن كویل های سقفی كابینتی: این فن كویل ها مانند فن كویل های ایستاده هستند با این تفاوت كه درزیر سقف و به صورت افقی استقرارمی یابند. هوادهی دراین فن كویل ها از دریچه جلوی آنها و جهت آن افقی است. این نوع فن كویل به صورت روكار نصب می شودوبرای فضاهایی كه به دلایلی نتوان درآنها ازفن كویل ایستاده استفاده كرد مناسب اند.

3) فن كویل های سقفی: این فن كویل ها بالای سقف كاذب نصب می شود و ازدیدپنهان هستند. صدای آنها اغلب، بدین سبب كه درداخل پلنوم سقف كاذب قراردارنداز دوحالت بالاكمتر است. مشكل این نوع فن كویل ها، سختی دسترسی به آنها، تمیز كردن فیلترآنها ویاتعمیرات احتمالی آنها است. هوای برگشت اتاق به دومحل مناسب یكی از این روشها است.

دراین حالت هوای برگشت نخست وارد فن كویل می تواند پوسته خارجی نداشته باشد. هوای برگشت همچنین می تواند ازطریق كانال برگشت به پلنوم برگشت فن كویل راه یابد. صدادراین نوع فن كویل بیشتراز نوع بدون پوسته است.

4) فن كویل افقی كانالی: این نوع فن كویل مانند حالت قبل است با این تفاوت كه فن آن فشار استاتیك بیشتری دارد. از این رو می توان هوای خروجی از آن را ازطریق كانال به چندین اتاق رساند. صدای این فن كویل، چنانچه ضوابط و اصول طراحی در نصب آن رعایت گردد می تواند كمتر از حالت های قبل باشد، زیرا محل آن می تواند دورتر و درجایی درنظر گرفته شود كه افزایش صدادرآنجا مهم تلقی نمی شود.

دسترسی به این نوع فن كویل و تعمیر و نگهداری آن نیز با مشكلاتی روبرواست و ضعف آن تلقی می شود. درمورد فن كویل های سقفی كه درداخل پلنوم و بالای سقف كاذب نصب می شوند لازم است كه جزئیات استقرار و چگونگی دسترسی به آنها(ازجمله بیرون كشیدن فیلترو نصب مجددآن) و پایین آوردن تمامی دستگاه و نصب دوباره آن مد نظر طراح قرارگیرد. دراین نوع فن كویل هوای برگشت از اتاق ها باهم مخلوط می شوند، از این رو درجاهایی كه لازم است هوادهی به اتاق ها وبرگشت آن به صورت مستقل صورت گیردبه كارنمی آید.

5) فن كویل های ایستاده ستونی: این فن كویل به صورت ایستاده استقرار می یابد و غالبا فاصله بین كف تا سقف را می پوشاند. دارای دریچه برگشت و دریچه رفت، فن سانتریفوژ، فیلتر هوا و كویل سرد و گرم است. غالبا رایزرهای آب سرد و یا گرم از داخل كابینت فن كویل عبور می كنند. كویل این دستگاه می تواند به صورت سری یا موازی به رایزر مزبور متصل شود.

هوای تازه مورد نیاز تهویه اتاق می تواند به دوصورت تامین شود. درفن كویل های ایستاده متعارف این هوا می تواند از طریق دریچه كوچك پشت فن كویل كه به هوای خارج راه دارد وارد فن كویل شود. همچنین درمورد انواع مختلف فن كویل های سقفی و ایستاده لازم است هوای تازه نخست به وسیله دستگاه هواساز مستقل تادمای هوای اتاق سرد یا گرم شود وسپس از طریق كانال هایی به اتاق ویا به پشت فن كویل ها راه یابد.

استفاده از فن كویل از لحاظ مصرف انرژی مناسب وباصرفه است. دراین جا بازگرمایش ویامخلوط كردن دوهوای سرد وگرم دركارنیست. از این رو اتلاف انرژی وجود ندارد. انرژی فن نیز به كمترین مقدار خود می رسد زیرا افت انرژی به سبب انتقال هوا دركانال ها وجود ندارد. مقدار انرژی مورد نیاز پمپ سیركولاسیون آب سرد و گرم نیز درمقایسه با انرژی مصرفی فن اصلی درسیستم هواساز به مراتب كمتراست.

شبكه لوله كشی سیستم تمام آبی فن كویل می تواند به سه روش زیرصورت گیرد:
الف. سیستم دولوله ای
ب‌. سیستم سه لوله ای
ت‌. سیستم چهارلوله ای
الف) سیستم دولوله ای

دراین سیستم آب سرد یا آب گرم به وسیله دولوه رفت و برگشت به فن كویل وارد واز آن خارج می شود. لازم است درتابستان ها آب سرد و درزمستان ها آب گرم درلوله ها جریان یابد. به این دلیل ضروری است كه درمقطعی از سال سیستم از وضعیت سرمایش به گرمایش و برعكس تبدیل شود.

سیستم دولوله ای از تجهیزات مركزی سرمایش و گرمایش، شبكه توزیع آب و ترمینال ها تشكیل شده است.ترمینال ها دارای یك كویل می باشند كه درتابستان آب سرد از آنها می گذرد و درزمستان آب گرم. دمای اتاق از طریق كنترل اتوماتیك شیركویل ویا از طریق قطع ووصل شدن اتوماتیك فن دستگاه كنترل می شود.

غالبا به صورت دستی دورفن را می توان روی هریك از سه وضعیت كند، متوسط و تند قرارداد. كنترل همچنین می تواند به وسیله تغییر اتوماتیك دور فن به صورت تدریجی انجام گیرد. دراین وضعیت موتور فن نیازمند به سرمایش، دورفن بتدریج زیاد و با كاهش آن كم می شود. دراین وضعیت موتور فن نیازمند تجهیزات كنترل كنترل دوراست. كنترل می تواند از تركیب حالت گرمایش.

نمی توان هردوحالت سرمایش و گرمایش را دراین سیستم هم پای هم دراختیار داشت. از این رو چنانچه برخی اتاق ها نیاز به سرمایش وبرخی دیگر نیاز به گرمایش داشته باشد، این سیستم قادر به پاسخگوئی به هردواین نیازها نیست. درربرخی مناطق تعیین دقیق زمان تبدیل سیستم از سرمایش به گرمایش و برعكس غیرعملی است. زیرا دراین مناطق درماه های بینا بینی، برخی روزها دمای هوای بیرون افزایش می یابد؛

به قسمی كه درفضاهای پیرامونی نیاز به سرمایش احساس می شود و درروزهای دیگر دمای بیرون افت می كندبه طوری كه به همین فضاها لازم است گرمایش داده شود. همچنین چنانچه ساختمان درروز و شب مورد استفاده قرارگیرد ممكن است همراه با كاهش دمای هوای بیرون سرمایش مورد نیاز به گرمایش باشد، درحالی كه درروز به سبب افزایش دمای هوای بیرون سرمایش مورد نیاز باشد.

درهرحال، این وضعیت به وضوح نشان می دهد كه تعیین زمان تبدیل سیستم ازسرمایش به گرمایش وبرعكس در بسیاری ازمناطق درسیستم دولوله ای به راحتی ممكن نیست. این یكی ازمعایب سیستم دولوله ای محسوب می شود. به همین دلیل از این سیستم درجاهایی كه نیازمند كنترل دقیق دما است، مانند هتل های چهار وپنج ستاره و یاادارات مدرن استفاده نمی شود.

ازسوی دیگر زون های داخلی همواره نیازمند سرمایش هستند. سیستم فن كویل دولوله ای درزمستان، زمانی كه به سیستم گرمایش تنها تبدیل می شود، نمی تواند نیازهای زون های داخلی را صرفه جویی درانرژی استفاده كرد. چنانچه مدار فن كویل های زون های داخلی مستقل از فن كویل های زون های پیرامونی طراحی و اجرا شده باشد، با تغییراتی درطراحی می توان از چرخه با صرفه هیدرونیك برای زون های داخلی استفاده كرد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir