توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر عصاره برگ شاه توت حاصل از روش های مختلف ارزیابی در پایداری روغن سویا با استفاده از تست رنسیمت در word دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر عصاره برگ شاه توت حاصل از روش های مختلف ارزیابی در پایداری روغن سویا با استفاده از تست رنسیمت در word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر عصاره برگ شاه توت حاصل از روش های مختلف ارزیابی در پایداری روغن سویا با استفاده از تست رنسیمت در word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر عصاره برگ شاه توت حاصل از روش های مختلف ارزیابی در پایداری روغن سویا با استفاده از تست رنسیمت در word :



تعداد صفحات:9
چکیده:
برخلاف روغن های حیوانی که به طور عمده اشباع هستند و به راحتی با اکسیژن وارد واکنش نمی شوند، روغن های گیاهی کم تر اشباع هستند و حساسیت بیشتری نسبت به واکنش های اکسایشی از خود نشان می دهند. یکی از راه های جلوگیری از فساد اکسیداتیو روغن های افزودن آنتی اکسیدان هاست امروزه مصرف آنتی اکسیدان هاست سنتزی به علت اثرات نامطلوب محدود شده است. در این پژوهش از برگ درخت شاه توت بعنوان آنتی اکسیدان طبیعی استفاده شد. عصاره گیری از برگ شاه توت با استفاده از سه حلال اتانول 70%، اتانول/آب 50% و آب به صورت مجزا و به کمک اولتراسوند و مایکروویو انجام شد. هدف از این پژوهش، ارائه منبع آنتی اکسیدانی طبیعی در پایداری روغن سویا با استفاده از تست رنسیمت بود. نتایج نشان داد که عصاره برگ شاه توت در پایداری نمونه های روغن سویا تأثیر زیادی دارد. همچنین مشخص شد که عصاره اتانول آبی با استفاده از روش استخراج ماکروویو در مقایسه با روش اولتراسوند در پایداری نمونه ها تأثیر زیادی داشته و در مقایسه با آنتی اکسیدان سنتزی TBHQ از پایداری حرارتی بالاتری برخوردار است.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir