توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین دبی ورودی آب به مغار نیروگاه رودبار لرستان و بررسی عملکرد پرده آب بند در جلوگیری از ورود آب به مغار به روش عددی در word دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین دبی ورودی آب به مغار نیروگاه رودبار لرستان و بررسی عملکرد پرده آب بند در جلوگیری از ورود آب به مغار به روش عددی در word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین دبی ورودی آب به مغار نیروگاه رودبار لرستان و بررسی عملکرد پرده آب بند در جلوگیری از ورود آب به مغار به روش عددی در word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین دبی ورودی آب به مغار نیروگاه رودبار لرستان و بررسی عملکرد پرده آب بند در جلوگیری از ورود آب به مغار به روش عددی در word :



تعداد صفحات:14
چکیده:
جریان سیال و هدایت هیدرولیکی در توده سنگ های ناپیوسته یک موضوع گسترده در علم مکانیک سنگ است و نقش مهمی در بسیاری از زمینه های مهندسی مانند هیدرولوژی، عمران، نفت و غیره دارد. استفاده از مدل های ناپیوسته تخمین مناسبی از جریان آب در اطراف فضای حفرای می دهد. شرط جریان سیال در توده سنگ وجود درزه های بهم مرتبط است و نرخ جریان سیال با بازشدگی کنترل می شود. زمانی یک فضای زیرزمینی حفر می شود در ابتدا تنش ها در اطراف فضا به طور مجدد توزیع می شود و متناسب با شدت تنش های جدید بازشدگی درزه ها، فشار آب حفره ای و نفوذ پذیری توده سنگ تغییر می کند درزه ها مسیرهای اصلی جریان آب به داخل فضای زیرزمینی می باشند. استفاده از مدل های ناپیوسته تخمین بهتری از جریان آب در اطراف فضای حفرای می دهد. از جمله روش های موجود برای تخمین جریان آب در توده سنگ می توان به روش های عددی مانند روش المان مرزی المان محدود ، تفاضل محدود و المان مجزا اشاره نمود. در این مقاله سعی بر این شده است که تخمین مناسبی از دبی ورودی آب به داخل مغار رودبار لرستان صورت گیرد. با توجه به اینکه پس از آبگیری سد پایین دست سطح تراز آب در اطراف مغار بالای تراز مغرا قرار می گیرد بنابراین بایستی قبل از حفاری و اجرای مغار تمهیدات لازم جهت جلوگیری از ورود آب به محیط صورت گیرد. پرده آب بند در اطراف مغار نصب شده و میزان دبی ورودی آب به مغار در کلیه مراحل حفاری با پرده آب بند و بدون پرده آب بند در دو راستای عمود بر محور مغار و در راستای محور مغار به دست آمده است. نتایج نشان می دهد که نصب پرده آب بند تا حد زیادی تراز سطح آب در اطراف مغار را پایین انداخته و تا بیش از 40 درصد باعث کاهش ورود آب به داخل مغار می گردد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir