توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیرات کم آبیاری بر عملکرد محصول ذرت دانه ای و شاخص های کیفیت در منطقه کبوتر آباد اصفهان در فایل ورد (word) دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیرات کم آبیاری بر عملکرد محصول ذرت دانه ای و شاخص های کیفیت در منطقه کبوتر آباد اصفهان در فایل ورد (word)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیرات کم آبیاری بر عملکرد محصول ذرت دانه ای و شاخص های کیفیت در منطقه کبوتر آباد اصفهان در فایل ورد (word)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیرات کم آبیاری بر عملکرد محصول ذرت دانه ای و شاخص های کیفیت در منطقه کبوتر آباد اصفهان در فایل ورد (word) :

تعداد صفحات:10

چکیده:

به منظور بررسی اثرات کم آبیاری بر عملکرد شاخص های کمی و کیفی ذرت دانه ای ، تحقیقی سه ساله (80-1379) بر پایه طرح آماری بلوک های کامل تصادفی بصورت اسپلیت پلات در سه تکرار و در ایستگاه تحقیقات کبوتر آباد اصفهان انجام گردید. در این طرح، آبیاری بعنوان کرت اصلی در چهار سطح (آبیاری شاهد، آبیاری کامل، 80 درصد آبیاری کامل و 60 درصد آبیاری کامل) و رقم بعنوان کرت فرعی در دو سطح (ارقام 647 و 704) منظور شد. قبل از شروع عملیات کاشت، اقدام به نمونه گیری آب، خاک و انجام آزمایشات مورد نیاز شد که بر اساس نتایج، میزان کود مصرفی طبق دستور العمل موسسه تحقیقات خاک و آب کشور مشخص شد. در مهرماه هر سال پس ازعملیات برداشت اقدام به اندازه گیری خصوصیات کمی شامل: عملکرد دانه، وزن هزار دانه، دانه در ردیف، دانه در ستون، عمق دانه و خصوصیات کیفی شامل: درصد چربی، پروتئین و خاکستر گردید. داده های ثبت شده در مدت 3 سال تجزیه مرکب گردید که از نظر عملکرد محصول و عمق دانه تفاوت معنی دار (0/05 بزرگتر یا مساوی P) بین تیمارهای مختلف میزان آبیاری وود داشت. بیشترین میزان عملکرد به تیمار آبیاری کامل و کمترین عملکرد به تیمار 60 درصد آبیاری کامل تعلق گرفت همچنین اثر رقم بر روی شاخص های عملکرد دانه، وزن هزار دانه، دانه در ردیف ، دانه در ستون، عمق دانه و پروتئین (0/01 بزرگتر یا مساوی P) معنی دار گردید. در خصوص اثر تیمارهای آبیاری بر روی شاخص های وزن هزار دانه، تعداد دانه در ردیف و خصوصیات کیفی تفاوت معنی داری مشاهده نشد. البته بیشترین میازازن چربی و خاسکتر در تیمار آبیاری کامل و کمترین آن درتیمار 60 درصد آبیاری کامل بدست آمد. مقدار پروتئین نیز در تیمار 60 درصد آبیاری کامل حداکثر بود. یافته ها نشانداد با در نظر گرفتن بررسی های آماری، اهمیت بهینه سازی آب مصرفی بعنوان دیدگاه اصلی در روش های کم آبیاری و مقادیر کارآیی مصرف آب (WUE) بدست آمده تیمارهای 80 و 60 درصد آبیاری کامل به سایر تیمارها برتری دارند.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir