توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه دو منبع کودی اوره و اوره با پوشش گوگردی (SCU) از نظر افزایش کارآیی نیتروژن در خاکهای بافت سبک کرج در فایل ورد (word) دارای 3 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه دو منبع کودی اوره و اوره با پوشش گوگردی (SCU) از نظر افزایش کارآیی نیتروژن در خاکهای بافت سبک کرج در فایل ورد (word)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه دو منبع کودی اوره و اوره با پوشش گوگردی (SCU) از نظر افزایش کارآیی نیتروژن در خاکهای بافت سبک کرج در فایل ورد (word)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه دو منبع کودی اوره و اوره با پوشش گوگردی (SCU) از نظر افزایش کارآیی نیتروژن در خاکهای بافت سبک کرج در فایل ورد (word) :

تعداد صفحات:3

چکیده:

کارایی جهانی مصرف نیتروژن برای تولید غلات حدود 33 درصد گزارش شده است. 67 درصد بقیه که رقمی بالغ بر 15/9 میلیارد دلار ارزش دارد، هدر رفت نیتروژن به شکلهای مختلف منجمله تصعید، دنیتریفیکاسیون ، فرسایش سطحی، آبشویی و … است. طبق گزارشهای موجود در سال 1996 در جهان 83 میلیون تن نیتروژن مصرف می شد که از این رقم 60 درصد آن یعنی 50 میلیون تن برای کشت غلات استفاده می گردید. تولید غلات در جهان در همین سال دو میلیارد تن بود. با علم به میانگین درصد نیتروژن در دانه غلات (1/65 درصد)، 33 میلیون تن نیتروژن برداشتی از مزارع غلات بوده در مقابل پتانسیل خاک برای تامین قسمتی از نیتروژن مورد نیاز غلات در حدود 16/5 میلیون تن برآورد گردید و بر این اساس درصد کارایی مصرف نیتروژن 33 درصد محاسبه گردید . این کارایی در کشورهای پیشرفته 42 و در کشورهای در حال توسعه 29 درصد است. با افزایش یک درصد در کارایی مصرف نیتروژن در غلات درجهان، بالغ بر 235 میلیون دلار صرفه جویی ارزی خواهد گردید. این کارآیی در شرایط ایران به دلایل متعددی از جمله ارزانی و پخش سحی بسیار پایین می باشد. بنابراین افزایش کارایی مصرف نیتروژن یک امر ضروری بوده و لازم است تدابیر لازم من جمله تولید ارقام با کاریی جذب، نیتروژن بیشتر، تغییر در نوع کود مصرفی، تغییر در زمان مصرف، تقسیط هر چه بیشتر کود و جایگذاری عمقی کودهای فسفاته انجام شده که نتایج اکثر این طرحها برتری روش جایگذاری را به روش پخش سطحی نشان داده است. ولی در مورد جایگذاری کودهای نیتروژن و همچنین تغییر منبع کودی (جایگزینی اوره با پو شش گوگردی با اوره) و اثر آن بر افزایش کارایی نیتروژن تحقیقات چندان زیادی صورت نگرفته و در این راستا تحقیق زیر به اجرا در آمد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir