توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله به کارگیری یافتههای ژئوفیزیکی وژئوشیمیایی در معرفی ویژگیهای کانیسازی بخش شرقی کمربند ولکانوپلوتونیک شمال گسل درونه در فایل ورد (word) دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله به کارگیری یافتههای ژئوفیزیکی وژئوشیمیایی در معرفی ویژگیهای کانیسازی بخش شرقی کمربند ولکانوپلوتونیک شمال گسل درونه در فایل ورد (word)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله به کارگیری یافتههای ژئوفیزیکی وژئوشیمیایی در معرفی ویژگیهای کانیسازی بخش شرقی کمربند ولکانوپلوتونیک شمال گسل درونه در فایل ورد (word)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله به کارگیری یافتههای ژئوفیزیکی وژئوشیمیایی در معرفی ویژگیهای کانیسازی بخش شرقی کمربند ولکانوپلوتونیک شمال گسل درونه در فایل ورد (word) :

تعداد صفحات:10

چکیده:

پهنه مورد مطالعه در بخش شرقیکمربند ولکانوپلوتونیک درونه-تربتحیدریه-خواف در شمالشرق ایران و در شمال گسل درونه واقع شده است. ویژگی بارز تشکیلات زمینشناسی در این پهنه، وجود کمپلکسهای آذرین- رسوبی پالئوژن و واحدهای ستبر تخریبی الیگوسن-نئوژن میباشد. فعالیت ماگمایی با طیفی از سنگهای آتشفشانی و آذرآواری با ترکیب حدواسط در فاصله زمانی پالئوسن-ائوسن و تودههای نفوذی عمیق تا نیمه عمیق با ترکیب اسیدی مشخص شده است. شکستگیها در امتداد و موازی با سامانه گسلی درونه مهمترین سیمای ساختاری پهنه مورد مطالعه را تشکیل میدهد. تلفیق اکتشافات ژئوفیزیکی و ژئوشیمیایی وجود زونهای کانی- سازی آهن، مس را در پهنه مورد مطالعه نشان دادهاست و پی جوییهای چکشی نیز آنها را تائید کردهاند. بر پایه بررسیهای انجام یافته در این تحقیق و مقایسه یافتههای بدست آمده با مدلهای کانسارسازی، الگوی کانهزایی در پهنه مورد مطالعه ویژگیهای کانیسازیهای نوع اکسیدهای آهن(Iron oxide) را نشان میدهد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir