توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نقش قارچهای بیمارگر در کنترل جمعیت بالشتک دراز اندام Pulvinariafloccifera (Westwood) (Homoptera: Coccidae) در باغهای چای شمال ایران در فایل ورد (word) دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نقش قارچهای بیمارگر در کنترل جمعیت بالشتک دراز اندام Pulvinariafloccifera (Westwood) (Homoptera: Coccidae) در باغهای چای شمال ایران در فایل ورد (word)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقش قارچهای بیمارگر در کنترل جمعیت بالشتک دراز اندام Pulvinariafloccifera (Westwood) (Homoptera: Coccidae) در باغهای چای شمال ایران در فایل ورد (word)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نقش قارچهای بیمارگر در کنترل جمعیت بالشتک دراز اندام Pulvinariafloccifera (Westwood) (Homoptera: Coccidae) در باغهای چای شمال ایران در فایل ورد (word) :

تعداد صفحات:8

چکیده:

بالشتک دراز اندام چای Pulvinaria floccifera (Westwood) (Homoptera: Coccidae) از آفات مهم مرکبات و چای در حاشیه خزر محسوب میشود. تراکم جمعیت آن در شهرستان تنکابن بیش از سایر نقاط استان مازندران است.حدود 1860 هکتار از زمین های شهرستان تنکابن زیر کشت گیاه مفید و اقتصادی چای است. تغییرات جمعیت مراحل سنی مختلف بالشتک دراز اندام و روند فعالیت قارچهای بیمارگر آن با نمونه برداریهای هفتگی از اول شهریور 1387 تاپایان دی ماه 1388 در باغ های کوهپایه و دشت تنکابن مورد مطالعه قرار گرفت. نتایج نشان داد که قارچهای Lecanicillium cf. lecanii و Lecanicillium muscarium (Petch) ،Lecanicillium lecanii (Zimmere) ازجملهبیمارگرهای مهم این آفت بوده و نقش مؤثری در کنترل جمعیت آن دارند. میزان تلفات ناشی از حمله قارچ در کوهپایه بیشتراز دشت بود. به طور کلی میانگین هندسی درصد تلفات ناشی از حمله قارچ بیمارگر پوره سن یک در کوهپایه و دشت در سال 87 به ترتیب 9/91و2/061 درصد و میانگین هندسی درصد تلفات ناشی از حمله قارچ بیمارگر پوره سن دو در این مناطق به بیمارگرهای مهم این آفت بوده و نقش مؤثری در کنترل جمعیت آن دارند. میزان تلفات ناشی از حمله قارچ در کوهپایه بیشتراز دشت بود. به طور کلی میانگین هندسی درصد تلفات ناشی از حمله قارچ بیمارگر پوره سن یک در کوهپایه و دشت در سال 2 درصد و میانگین هندسی درصد تلفات ناشی از حمله قارچ بیمارگر پوره سن دو در این مناطق به ترتیب12/793و4/17درصد میباشد. این مقادیر در سال 88 برای پوره سن یک، دو و سه به ترتیب 6/34و4/05و42/46درصد در کوهپایه و 1/64و1/16و65/36درصد در باغ های دشت محاسبه گردید..

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir