توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی فرایند شکلدهی غلتکی با استفاده از شبیه سازی اجزای محدود معیارهای آسیب نرم و برشی در فایل ورد (word) دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی فرایند شکلدهی غلتکی با استفاده از شبیه سازی اجزای محدود معیارهای آسیب نرم و برشی در فایل ورد (word)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی فرایند شکلدهی غلتکی با استفاده از شبیه سازی اجزای محدود معیارهای آسیب نرم و برشی در فایل ورد (word)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی فرایند شکلدهی غلتکی با استفاده از شبیه سازی اجزای محدود معیارهای آسیب نرم و برشی در فایل ورد (word) :

تعداد صفحات:7

چکیده:

شکل دهی غلتکی یکی از فرآیندهای تولید است که در آن نوار ورق با عبور پیوسته از بین مجموعه غلتکهای دوار به یک پروفیل با مقطع دلخواه شکل داده میشود. به دلیل تنشهای خاص و موضعی، این فرآیند با مشکلات خاصی مواجه است. تاکنون پژوهشهای زیادی به منظور شبیه سازی این فرآیند و پیش بینی مشکلات و محل وقوع آنها در روی ورق در حال فرم گیری انجام شده است. در این پژوهش شبیهسازی اجزای محدود فرآیند شکلدهی غلتکی با استفاده از دو معیار شروع آسیب نرم و برشی 1 مکانیک آسیب پیوسته بررسی میشود. مکانیک آسیب پیوسته علاوه بر اینکه مدل رفتاری کاملتری برای ماده ارایه می دهد، امکان پیشبینی زوال ماده و بروز ترک در ماده را نیز فراهم میکند. ابتدا بر اساس شبیه سازی فرآیند خمش سهنقطهای پارامترهای موثر کالیبره شدهاند و سپس در این شبیهسازی مورد استفاده قرار گرفتهاند. شبیهسازیها با استفاده از معیارهای آسیب در مقایسه با شبیهسازیهای معمول، سطوح تنش متفاوتی در محصول پیشبینی میکنند. همچنین نتایج نشاندهندهی میزان کمتر گشتاور شکلدهی مورد نیاز در غلتکهاست. همچنین برای پیشبینی شروع ترک در محصول، شبیهسازی- هایی با شعاع و زاویهی خم متفاوت انجام پذیرفت و سطوح آسیب در محصول بهدست آمد. نتایج نشان میدهد برای جلوگیری از بروز ترک در محصول برای زاویههای خم مورد نظر استفاده از شعاعهای خم مناسب نسبت به ضخامت ورق میتواند تعیین کننده باشد. بنابراین با استفاده از نتایج به- دست آمده میتوان حداقل شعاعهای خم را برای جلوگیری ازبروز ترک و از طرفی ایجاد تغییر شکلهای پلاستیک مناسب برای شکلدهی بهتر محصول انتخاب نمود. شبیهسازیها با استفاده از نرمافزار به روش اجزای محدود وبه کمک نرم افزارABAQUS انجام شدهاست.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir