توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله برآورٍد میزان تبخیر-تعرق گیاه مرجع و مقایسه آن با تبخیر از تشت تبخیر در استان کرمان در فایل ورد (word) دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله برآورٍد میزان تبخیر-تعرق گیاه مرجع و مقایسه آن با تبخیر از تشت تبخیر در استان کرمان در فایل ورد (word)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله برآورٍد میزان تبخیر-تعرق گیاه مرجع و مقایسه آن با تبخیر از تشت تبخیر در استان کرمان در فایل ورد (word)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله برآورٍد میزان تبخیر-تعرق گیاه مرجع و مقایسه آن با تبخیر از تشت تبخیر در استان کرمان در فایل ورد (word) :

تعداد صفحات:10

چکیده:

تبخیر – تعرق یکی از مولفه های اصلی تعیین نیاز آبی گیاهان ، برنامه ریزی آبیاری و مدیریت منابع است. لذا تعیین دقیق میزان تبخیر-تعرق گیاه مرجع از اهمیت ویژه ای برخوردار است. بهترین روش از میان روش های متعددی که تاکنون برای برآورد تبخیر- تعرق پیشنهاد شده اند ، روش پنمن – مانتیث می باشد . ولی به دلیل نیازمندی این روش به تعداد زیاد پارامترهای هواشناسی که در خیلی از مناطق به خصوص حاشیه کویر موجود نمی باشند ، می توان از اطلاعات ایستگاه های تبخیر سنجی استفاده نمود . معمولا در بیشتر ایستگاه های سینوپتیک تبخیر از سطح تشت اندازه گیری می شود. هدف اصلی در این تحقیق مقایسه نتایج حاصل از برآورد میزان تبخیر – تعرق گیاه مرجع به روش پنمن – مانتیث با مقادیر تبخیر مشاهده ای از تشت تبخیر بوده است. نتایج نشان داد که میزان ضریب همبستگی تبخیر- تعرق گیاه مرجع به روش پنمن – مانتیث با روش تشت تبخیر برای ایستگاه شهر بابک 0/7846=R2 ، برای ایستگاه سیرجان 0/8186=R2 و برای ایستگاه رفسنجان 0/7902=R2 بدست آمده است . همچنین مقادیر ضریب تشت به صورت ماهیانه محاسبه و ارائه شده است.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir