مقاله بررسی راههای افزایش پپتیدهای بیواکتیو در محصولات لبنی در فایل ورد (word) دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی راههای افزایش پپتیدهای بیواکتیو در محصولات لبنی در فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی راههای افزایش پپتیدهای بیواکتیو در محصولات لبنی در فایل ورد (word)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:9
چکیده:
غذای عملگر غذایی است که اثرات مفید آن بر روی یک یاچند عملکرد اصلی در بدن به اثبات رسیده باشد، به طوری که باعث حفظ سلامتی یا کاهش خطر یک بیماری گردد. این غذاها عبارتند از غذاهای معمولی حاوی موادبیواکتیو طبیعی مثل فیبرهای غذایی، غذاهای غنی شده با مواد بیواکتیو مثل پروبیوتیک ها و آنتی اکسیدان ها، غذاهای سنتتیک تحت عنوان غذاهای تجاری مثل پری بیوتیک.بیشترین غذاهای عملگر برپایه لبنیات می باشند بطوری که طیف وسیعی از غذاهای عملگر قابل دسترس در جهان را محصولات لبنی نظیر شیر غنی شده با کلسیم و آهن ، انواع پنیر ، تخم مرغ های حاوی اسیدهای چرب امگا 3 و ماست حاوی پروبیوتیک ها شامل می شود، و فرآورده های شیری تخمیر از قبیل دوغ، خامه ترش و کفیر بیشترین کاربرد را به عنوان حامل باکتریهای پروبیوتیک به عهده دارند.غذاهای عملگر حاصل از شیر مانند پنیر، بطور طبیعی حاوی اثرات ضدفشارخون هستند که از فشار بالای خون جلوگیری کرده و آن را در محدوده نرمال نگه می دارند.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0