توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری بر اثر فشار هیدرواستاتیک بالا بر کیفیت گوشت و فراورده های گوشتی در فایل ورد (word) دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بر اثر فشار هیدرواستاتیک بالا بر کیفیت گوشت و فراورده های گوشتی در فایل ورد (word)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر اثر فشار هیدرواستاتیک بالا بر کیفیت گوشت و فراورده های گوشتی در فایل ورد (word)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بر اثر فشار هیدرواستاتیک بالا بر کیفیت گوشت و فراورده های گوشتی در فایل ورد (word) :

تعداد صفحات:13

چکیده:

فناوری فشار هیدرواستاتیک بالا به عنوان یک فناوری نوظهور غیرحرارتی جهت فراوری و نگهداری کمینه طیف وسیعی از مواد غذایی بویژه گوشت و فراورده های گوشتی بکار می رود برهمکن شهای ضعیف هیدروژنی هیدروفویی و اتصالات یونی تحت تاثیر تیمارهای فشار هیدراستاتیک بالا قرارمیگیرند درحالیکه اتصالات کووالانسی تغییری نمی کنند بسته به تیمار فشار مورد استفاده تغییرات اجزا تشکیل دهنده سیستمهای گوشتی بویژه پروتئین ها آنزیم ها و لیپیدها خواص کیفی و عملکردی ازجمله ویژگیهای بافت تردی / سفتی ، رنگ ، خواص امولسیون کنندگی تشکیل ژن ویژگیهای حسی درسیستم های گوشتی متفاوت می باشد که درمقاله حاضر بصورت مروری پیرامون هریک از آنها بحث شده است

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir