توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی آزمایشگاهی ترمیم و تقویت ستون های بتنی آسیب دیده استوانه ای توسط ورقهای CFRP و GFRP در فایل ورد (word) دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی آزمایشگاهی ترمیم و تقویت ستون های بتنی آسیب دیده استوانه ای توسط ورقهای CFRP و GFRP در فایل ورد (word)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی آزمایشگاهی ترمیم و تقویت ستون های بتنی آسیب دیده استوانه ای توسط ورقهای CFRP و GFRP در فایل ورد (word)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی آزمایشگاهی ترمیم و تقویت ستون های بتنی آسیب دیده استوانه ای توسط ورقهای CFRP و GFRP در فایل ورد (word) :



تعداد صفحات:13
چکیده:
ترمیم و تقویت ستون های بتنی آسیب دیده به عنوان اعضای اصلی همواره مورد توجه محققین سازه بوده است. در راستای مقاوم سازی این اعضا مطالعات زیادی صورت گرفته است؛ ولی در رابطه با اعضایی که بر اثر اضافه بار محوری اولیه دچار آسیب شده باشند مطالعات محدودی صورت گرفته است. امروزه ورق های تقویتی CFRP و GFRP به دلیل ویژگی های منحصر به فردشان همچون ضخامت و وزن کم ، مقاومت کششی بالا و استحکام در برابر خوردگی در پروژه هار ترمیم و تقویت بسیاری مورد استفاده قرار گرفته است. محصور کردن یتون های بتنی توسط ورق های CFRP و GFRP علاوه بر افزایش ظرفیت باربری و کرنش گسیختگی، ستون باعث بهبود شکل پذیری و قابلیت جذب انرژی بیشتر آن اعضا می گردد. در این تحقیق تعداد 24 نمونه ی آزمایشگاهی کوچک استوانه ای د رقالب 8 گروه طبقه بندی شده اندو نمونه های تقویت شده در 4 گروه توسط ورق های CFRP و نمونه های 4 گروه دیگر توسط ورق های GFRP تقویت شده اند. بر این اساس برای پیشبرد اهداف تحقیق 4 گروه از نمونه ها نخست تحت اعمال درصدی از بار محوری نهایی قرار گرفته اند سپس تقویت شده اند و 2 گروه بدن اعال بار محوری نهایی اولیه تقویت شده اند. در پایان گروه های مذکور به همراه 2 گروه بدون تقویت تا حصول مقاومت و زوال نهایی تحت اعمال بار قرار گرفتند. نتایج حاکی از آن است که گروه هایی که قبل از مقاوم سازی درصدی از بار نهایی محوری بر آنها اعمال شده؛ شکل پذیری بیشتری نسبت به نمونه های بدون اعمال بار اولیه و مقاوم سازی شده از خود نشان میدهند.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir