توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اندازه گیری و مقایسه فنل کل، آلکالوئید کل و گروه های آلکالوئیدی اندام های گیاه طاووسی (Spartium junceum.L) در فایل ورد (word) دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اندازه گیری و مقایسه فنل کل، آلکالوئید کل و گروه های آلکالوئیدی اندام های گیاه طاووسی (Spartium junceum.L) در فایل ورد (word)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اندازه گیری و مقایسه فنل کل، آلکالوئید کل و گروه های آلکالوئیدی اندام های گیاه طاووسی (Spartium junceum.L) در فایل ورد (word)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اندازه گیری و مقایسه فنل کل، آلکالوئید کل و گروه های آلکالوئیدی اندام های گیاه طاووسی (Spartium junceum.L) در فایل ورد (word) :



تعداد صفحات:5
چکیده:
طاووسی Spartinm junceum.L از تیره حبوبات گیاهی زینتی و دارویی، با خاصیت ضد درد و ضد سرطان می باشد. خواص دارویی این گیاه ناشی از وجود ترکیبات فنلی و آلکالوئیدی در آن است. در این پژوهش فنل برگ، گل و ساقه طاووسی با متانول استخراج و با روش اسپکتروفتومتری در طول موج 743 نانومتر با معرف فولن سیوکالتو سنجش شد. نتایج این پژوهش نشان داد که برگ بیشترین فنل و ساقه کمترین فنل را دارد. مقایسه میانگین ها نشان داد که تفاوت محتوای فنل بین ساقه وگل معنی دار نبوده ولی بین برگ و دو اندام دیگر معنی دار است. در این پژوهش آلکالوئیدهای اندام های برگ، گل و ساقه طاووسی نیز استخراج و اندازه گیری شد. گروه های آلکالوئیدی با استفاده از روش های اسید و باز و به کار بردن حلال های مختلف استخراج و با استفاده از ارگوتامین به عنوان آلکالوئید استاندارد و با روش اسپکتروفتومتری اندازه گیری شدند. نتایج نشان داد که محتوای آلکالوئید کل در برگ بیشتر و تفاوت الکالوئیدبین گل و ساقه معنی دار نیست ولی بین برگ با دو اندام دیگر معنی دار است. از چهار بخشه آلکالوئید جدا شده، بخشه دوم که محتوی آلکالوئیدهای محلول در لیپید بود، در همه اندام ها، از بخشه های دیگر بیشتر بود. مقایسه میانگین ها نشان دهنده تفاوت معنی دار بین اندام ها و بخشه های آلکالوئیدی بود. در بین بخشه های آلکالوئیدی، بخشه 2 در همه اندام ها بیشتر و بخشه 1 از همه کمتر و تفاوت معنی دار بود. به طور کلی برگ های کوچک و تحلیل رفته طاووسی، بیشترین و ساقه کمترین محتوای آلکالوئید و فنل را دارا بودند.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir