توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اهمیت شیر و فراورده های شیر در امنیت و ایمنی غذا در فایل ورد (word) دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اهمیت شیر و فراورده های شیر در امنیت و ایمنی غذا در فایل ورد (word)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اهمیت شیر و فراورده های شیر در امنیت و ایمنی غذا در فایل ورد (word)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اهمیت شیر و فراورده های شیر در امنیت و ایمنی غذا در فایل ورد (word) :



تعداد صفحات:6
چکیده:
از آنجایی که تاریخچه استفاده از شیر به عنوان غذا برای انسان به قبل از تاریخ مدون برمی گردد انسان بعد از مدت کوتاهی به خواص شیر به عنوان غذا پی برد و چون شیر خام به دمای محیط بسیار حساس بوده و آسیب پذیر است و مقاومت میکروبی پایینی دارد کم کم با فرآورده های ترش و تخمیری آن نیز آشنایی پیدا کرد تا بتواند جایگزینی برای این ماده ی مغذی که تنها غذای نوزاد هر پستانداری در دوران زندگی است شود همانطور که می دانیم ترکیب اصلی شیر را موادی مانند آب ، پروتین ها قند یا لاکتوز و مواد معدنی تشکیل می دهند و فرآورده های شیر شامل ؛ شیر کامل ، شیر بدون چربی ، شیر استاندارد شده و انواع خامه است فرآورده های تخمیری شیر را که با استفاده از کشت باکتری های مخصوص تهیه می شوند و به نام فرآورده های تخمیری شیر نام گذاری می کنند ، و در بسیاری از کشورهای جهان فراوری شیر بالاترین ظرفیت تولید را در صنایع غذایی به خود اختصاص می دهد به خاطر ماندگاری و خواص تغذیه ای و ذائقه ی مردم افراد متفاوت می توانند از فراوردهای آن استفاده کنند ، ما در این مقاله به بحث در مورد خواص تغذیه ایی و ذائقه ی و همچنین تنوع و کیفیت زیاد این محصولات و گسترش آن به عنوان یک صنعت جهانی می پردازیم کهاین فراوری هم امنیت غذایی و ایمنی آن را در بر دارد

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir