توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر فرآیند پخت بر میزان اکراتوکسین نخود جمع آوری شده از سطح توزیع استان مازندران در فایل ورد (word) دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر فرآیند پخت بر میزان اکراتوکسین نخود جمع آوری شده از سطح توزیع استان مازندران در فایل ورد (word)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر فرآیند پخت بر میزان اکراتوکسین نخود جمع آوری شده از سطح توزیع استان مازندران در فایل ورد (word)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر فرآیند پخت بر میزان اکراتوکسین نخود جمع آوری شده از سطح توزیع استان مازندران در فایل ورد (word) :



تعداد صفحات:8
چکیده:
اکراتوکسین A مایکوتوکسینی است که توسط گونه های مختلف قارچ از جنس آسپرژیلوس و پنی سیلیوم تولید می شود. این سم به طور طبیعی درمحصولات گیاهی مانند حبوبات، غلات، کاکائو، قهوه، میوه های خشک شده، انگور، حبوبات، سویا و ادویه جات و همچنین در مشتقات صنعتی خود رادر سراسر جهان یافت می شوند. هدف از این مطالعه به منظور بررسی حضور اکراتوکسین A ( OTA ( در نمونه های نخود در شمال ایران و مطالعه اثر درمان حرارتی در محتوای اکراتوکسین از نمونه می باشد. بدین منظور، 23 نمونه نخود از فروشگاه های خرده فروشی از 4 شهر در استان مازندران در شمال ایران جمع آوری شدند. نمونه ها در آب آشامیدنی خیس داده شدند و در مدت زمان 23 و 4 ساعت پخته شدند. سپس نمونه های خام و پخته شده و مایع با استفاده از روش الایزا برای ارزیابی سم، تجزیه و تحلیل شد. نتایج نشان داد که متوسط غلظت اکراتوکسین A در 6 تا از نمونه خام ( 1875 23 برآورد شد که کمتر از استاندارد های ملی موجود بودند. بیشترین و کمترین غلظت ± 35 ، ) OTA 3 و . در نمونه های خام 1 133 ppb بود، پس نخود منبعی برای مسمومیت با OTA نمی باشد. افزایش زمان پخت منجر به تخریب اندکی از OTA می شود اما با توجه به تجزیه و تحلیل آماری و آزمون LSD ، تنها پس از 3 ساعت، تیمار حرارتی سبب شد که مقدار OTA به قابل ملاحظه ای تخریب شود. طی مرحله خیساندن و حرارت دهی، اکراتوکسین تا حد قابل تشخیصی وارد آب می شود

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir