توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله جداسازی و خالص سازی آنزیم لاتوپراکسیداز از آب پنیر در فایل ورد (word) دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جداسازی و خالص سازی آنزیم لاتوپراکسیداز از آب پنیر در فایل ورد (word)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جداسازی و خالص سازی آنزیم لاتوپراکسیداز از آب پنیر در فایل ورد (word)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جداسازی و خالص سازی آنزیم لاتوپراکسیداز از آب پنیر در فایل ورد (word) :



تعداد صفحات:5
چکیده:
آب پنیر (Whey) در حقیقت فاز آبی شیر است که در هنگام تولید پنیر با تهیه کازئین از لخته جدا می گردد. این بخش از شیر حاوی قسمت قابل توجهی از مواد مغذی و ترکیبات مفید شیر می باشد. لاکتوپراکسیداز یکی از پایدارترین و بیشترین آنزیم های شیر است که دارای اثرات ضد باکتریایی قابل توجهی است. جداسازی و خالص سازی این آنزیم از آب پنیر با توجه به مصارف گسترده صنعتی و آزمایشگاهی آن، از نظر اقتصادی بسیار سودمند می باشد. جهت جداسازی و خالص سازی این آنزیم از آب پنیر از روش کروماتوگرافی تعویض کاتیون و با بهره گیری از رزین CM-50 Sephadex، محلول 0/05 مولار تریس با pH برابر با 8/5 و شیب غلظتی نمک طعام از صفر تا یک مولار استفاده شد.اندازه گیری فعالیت تام و فعالیت ویژه آنزیم لاکتوپراکسیداز به روش اکسیداسیون ABTS انجام گردید. روش کروماتوگرافی تعویض کاتیون مورد استفاده در این تحقیق قادر به جداسازی لاکتوپراکسیداز با درصد بازیافت 38/29 درصد از آب پنیر شیرین بود.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir