توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر کود بیولوژیک فسفره و کود شیمیایی فسفره بر اجزای عملکرد و عملکرد دانه لوبیا قرمز رقم صیاد در فایل ورد (word) دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر کود بیولوژیک فسفره و کود شیمیایی فسفره بر اجزای عملکرد و عملکرد دانه لوبیا قرمز رقم صیاد در فایل ورد (word)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر کود بیولوژیک فسفره و کود شیمیایی فسفره بر اجزای عملکرد و عملکرد دانه لوبیا قرمز رقم صیاد در فایل ورد (word)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر کود بیولوژیک فسفره و کود شیمیایی فسفره بر اجزای عملکرد و عملکرد دانه لوبیا قرمز رقم صیاد در فایل ورد (word) :



تعداد صفحات:8
چکیده:
به منظور ارزیابی اثرات میکروارگانیسمهای حل کننده فسفر و مطالعه اثر بخشی کودهای زیستی و مقایسه آنها با کودهای شیمیایی در زراعت لوبیا در کشور، آزمایش یک ساله در مزارع ایستگاه تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی شهرستان بروجرد اجرا شد. در این مطالعه 16 تیمار در سه تکرار به صورت آزمایش اسپیلت پلات در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی بررسی گردید. تیمارهای آزمایش عبارت بودند از 1- تیمار کود بیولوژیک فسفره در سه نوع شامل کود بیولوژیک فسفات بارور 2، کود بیولوژیک بیوسوپرفسفات و کود بیولوژیک MC1 و تیمار شاهد بدون مصرف کود بیولوژیک فسفره 2 – تیمار کود شیمیایی فسفره (سوپرفسفات تریپل) در چهار سطح 25%، 50% ، 75% و 100% مصرف کودها براساس آزمون خاک بود. نتایج نشان داد که کاربرد کود بیولوژیک فسفره به همراه استفاده از سطوح بهینه کود شیمیایی فسفره و همچنین اثرات متقابل کود بیولوژیک فسفره و کود شیمیایی فسفره اثر معنیدار و مثبتی بر عملکرد و اجزای عملکرد لوبیا داشت، به طوری که در منطقه مورد مطالعه کاربرد کود بیولوژیک بیوسوپرفسفات بیشترین عملکرد دانه با عملکرد 412/20 گرم در مترمربع و بیشترین عملکرد دانه مربوط به استفاده از مقدار %100 کود شیمیایی فسفره با عملکرد 462/93 بود. همچنین در بررسی اثرات متقابل کود بیولوژیک فسفره و کود شیمیایی فسفره بر عملکرد دانه مشاهده شد که بیشترین عملکرد دانه مربوط به استفاده از کود بیولوژیک MC1 و استفاده از سطح 50 % کود شیمیایی فسفره با عملکرد 524/06 بود. در مجموع میتوان کاربرد کود بیولوژیک MC1 و کود شیمیایی فسفره درسطح 50 % درصد را در زراعت لوبیا در منطقه مورد مطالعه توصیه نمود.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir