توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه خصوصیات ادافیکی خاک، عملکرد و کارایی مصرف آب ذرت با تغییرالگوی کاشت و رژیم های آبیاری در فایل ورد (word) دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه خصوصیات ادافیکی خاک، عملکرد و کارایی مصرف آب ذرت با تغییرالگوی کاشت و رژیم های آبیاری در فایل ورد (word)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه خصوصیات ادافیکی خاک، عملکرد و کارایی مصرف آب ذرت با تغییرالگوی کاشت و رژیم های آبیاری در فایل ورد (word)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه خصوصیات ادافیکی خاک، عملکرد و کارایی مصرف آب ذرت با تغییرالگوی کاشت و رژیم های آبیاری در فایل ورد (word) :



تعداد صفحات:10
چکیده:
به منظور بررسی اثرات الگوی سطوح کاشت و مختلف آبیاری بر خصوصیات ادافیکی خاک در اراضی لب شور خوزستان و همچنین معرفی بهترین الگوی کاشت و رژیم آبیاری ذرت تحقیقی در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات خوزستان به صورت اسپلیت پلات در قالب طرح بلوک‌های کاملاً تصادفی با سه تکرار اجرا گردید. فاکتور اصلی شامل سه سطح آبیاری (100، 80 و 60) و فاکتور فرعی شامل دو الگوی کاشت ذرت (کشت در کف جوی و کشت در وسط پشته) بود. به دلیل اینکه انجام این آزمایش در جنوب استان که در این منطقه اراضی لب شور وجود دارد نتایج این آزمایش نشان داد که تأثیر درصد نیاز آبی و الگوی کاشت و همچنین زمانهای پس از آبیاری تأثیر معنی‌داری بر افزایش شوری خاک داشت. همچنین اثر تیمار آبیاری و الگوی کاشت بر عملکرد دانه و کارایی مصرف آب معنی دار بود، ولی اثر متقابل این دو بر صفات اندازه‌گیری شده معنی‌دار نگردید. بیشترین عملکرد دانه در تیمار تأمین 100 درصد نیاز آبی با میانگین 9980 کیلوگرم در هکتار بدست آمد. اعمال تیمار تأمین 60 درصد نیاز آبی باعث کاهش عملکرد به میزان 30 درصد شد. همچنین عملکرد دانه در کف جوی و وسط پشته به ترتیب 6810 و 5700 کیلوگرم در هکتار بود. بیشترین کارایی اقتصادی در تیمار 100 درصد نیاز آبی (158 کیلوگرم دانه به ازاء هر مترمکعب آب) بود. بر این اساس می‌توان توصیه نمود که برای کشت ذرت در اراضی لب شور خوزستان از الگوی کاشت کف جوی و تأمین 100% نیاز آبی گیاه استفاده نمود.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir