توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی عصاره، کنسانتره و تفاله حاصل از صنایع تبدیلی انگور سیاه در فایل ورد (word) دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی عصاره، کنسانتره و تفاله حاصل از صنایع تبدیلی انگور سیاه در فایل ورد (word)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی عصاره، کنسانتره و تفاله حاصل از صنایع تبدیلی انگور سیاه در فایل ورد (word)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی عصاره، کنسانتره و تفاله حاصل از صنایع تبدیلی انگور سیاه در فایل ورد (word) :



تعداد صفحات:9
چکیده:
انگور دارای منابع سرشار از ترکیبات فنولی می باشد که در رژیم های غذایی سالم مورد استفاده قرار می گیرند. ترکیبات فنولی به عنوان آنتی اکسیدانهای فوق العاده توانمند، قادر هستند سیستمهای بیولوژیکی را از گزند رادیکال های آزاد حفظ نمایند. در این تحقیق محتوای ترکیبات فنولی، فلاونوئیدی و نیز فعالیت آنتی اکسیدانی در عصاره، تفاله، کنسانتره گونه انگور سیاه موجود در استان گلستان مورد بررسی قرار گرفته است. مواد و روش ها: نمونه های انگور سیاه از مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان گلستان واقع در شهرستان گرگان تهیه شدند. محتوای فنول کل با استفاده از روش رنگ سنجی فولین- سیوکالتیو تعیین شد. محتوای فلاونوئیدی کل در نمونه ها با استفاده روش دوانتو و همکارانش تعیین گردید. همچنین خواص آنتی اکسیدانی نمونه ها با اندازه گیری درصد مهارکنندگی رادیکال های آزاد توسط روش 1 و 1-دی فنیل -2- پیکریل هیدرازیل (DPPH) و نیز سوپراکسید بررسی شد و در انتها برخی از مهمترین ترکیبات فنولی در نمونه های مورد بررسی به صورت مجزا توسط کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا جداسازی و تعیین مقدار گردید. نتایج و بحث: نتایج به دست آمده نشان دادند محتوای ترکیبات فنولی و نیز خواص ضد اکسایشی خود میوه انگور بیشتر از کنسانتره و تفاله انگور می باشد. میزان ترکیبات فنولی کل، فلاونوئیدهای کل عصاره های متانولی این گونه انگور به ترتیب 5/1±54/3 گرم اسید کالیک در 100 گرم وزن خشک نمونه و 15±130 میلی گرم کوئرستین بر گرم وزن خشک نمونه می باشند. با توجه به اعمال دما جهت فرآیند کنسانتره کردن، مقدار این پارامترها در تفاله ها و کنسانتره با اختلاف معنی داری نسبت به عصاره کاهش پیدا کرده است. نتایج حاصل از آنالیز کروماتوگرافی با کارایی بالا نشان داد در تمامی نمونه های مورد مطالعه، فلاونوئید کتچین بیشترین غلظت را دارا بوده و در تمامی نمونه ها ترکیب بسیار مفید رزوراترول، هر چند در مقادیر ناچیز وجود داشت. نتیجه گیری کلی: نتایج این پژوهش نشان دادند که رقم انگور سیاه بومی ایران دارای مقدار بسیار قابل توجهی از ترکیبات فنولی بوده و لذا دارای خاصیت آنتی اکسیدانی بسیار بالایی می باشد. همچنین تفاله حاصله از صنایع غتدیلی انگور سیاه نیز دارای میزان قابل توجهی از ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی می باشد که امید است در آینده از این میزان ترکیبات سودمند استفاده بهینه برده شود، همچنین در انتها باید خاطر نشان شد که اعمال دما در فرآیند کنسانتره کردن در صنایع تبدیلی باعث کاهش چشمگیر ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی نیز می شود.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir