مقاله مطالعه ارزش تغذیه ای ماهی شوریده دهان سیاه (Atrobucca nibe ) در دریای عمان در فایل ورد (word) دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مطالعه ارزش تغذیه ای ماهی شوریده دهان سیاه (Atrobucca nibe ) در دریای عمان در فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه ارزش تغذیه ای ماهی شوریده دهان سیاه (Atrobucca nibe ) در دریای عمان در فایل ورد (word)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:6
چکیده:
ماهی شوریده دهان سیاه (Atrobucca nibe) یکی از گونه های اقتصادی و مهم دریای عمان است. در این تحقیق ترکیبات شیمیایی، پروفیل اسیدهای چرب موجود در روغن با استفاده از کروماتوگرافی گازی و پروفیل اسید آمینه توسط دستگاه کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا در بافت عضله این ماهی مورد بررسی قرار گرفت. ترکیبات نقریبی شیمیایی برابر 0/299_+ 79/32% رطوبت ، 0/145_= 18/19% پروتئین ، 0/032_+1/01% چربی، 0/047_+_+1/43% خاکستر دروزن تر محاسبه شد. مجموع اسیدهای آمینه ضروری و غیر ضروری به ترتیب 0/230_+ 8/96 و 0/218_+ 9/71 گرم در 100 گرم وزن تر محاسبه شد. در بین اسیدهای آمینه شناسایی شده بیشترین میزان را گلوتامیک اسید (0/269_+ 3/73 گرم در 100گرم وزن تر ) به خود اختصاص داد (0/05>P) نتایج نشان داد که گوشت این ماهی می تواند یک منبع ارزشمند پروتئینی ازلحاظ وجود اسیدهای چرب گروه امگان -3 و اسیدهای آمینه ضروری باشد.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0