مقاله بررسی خواص آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی زولنگ در فایل ورد (word) دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی خواص آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی زولنگ در فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خواص آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی زولنگ در فایل ورد (word)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:10
چکیده:
زولنگ گیاهی است چندساله که اغلب به رنگ آبی آسمانی و با پراکندگی در شمال ایران در مناطق جلگه- ای از غرب تا شرق مازندران و ارتفاعات میانی البرز و در شیبهای شمالی آن قابل رویت است. عمدهترکیبات موجود در زولنگ شامل اسانسهای مختلفی از اسید فولیک لیمونن است و ریشه ی آن هم دارای تانن، قند ساکارز و اسانس زولنگ با بویی مطبوع حدود 88% است. این گیاه شامل خواص دارویی و درمانی عبارتند از گیاه آرامش بخش اعصاب تسکین دهنده بیماری رماتیسمی و رفع التهابات و دل درد مفید است. مصرف گیاه جوان در غذاهای محلی و همچنین به عنوان سبزی خوردن استفاده میشود. همچنینعصاره زولنگ دارای مقادیر بالایی از فنل تام و فلاونوئید است. همانطور که میدانیم فنل و ترکیبات پلی- فنلی مانند فلاونوئیدها به طور گسترده در موادغذایی هستند که دارای فعالیت آنتی اکسیدانی بالاتری دارند.هدف از این پژوهش بررسی اثر ضدمیکروبی گیاه زولنگ بر روی 4 میکروارگانیسم استرپتوکوکوس اینیه استافیلوکوکوس اورئوس، آئروموناس هیدروفیلا، یرسینا روکری بوده که به ترتیب یک نمونه اول gr+ و دو نمونه دوم gr- بودند. این میکروارگانیسمها در سه غلظت 0/02 و 0/03 و 0/05 انجام شد که نتیجه حاصله بسته به غلظتها متفاوت بود اما در هر غلظت اثر ضدمیکروبی میکروارگانیسمها مشاهده شد.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0