توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر تنش خشکی بر عملکرد و برخی صفات زایشی در ژنوتیپ های مختلف عدس در شرایط همدان در فایل ورد (word) دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر تنش خشکی بر عملکرد و برخی صفات زایشی در ژنوتیپ های مختلف عدس در شرایط همدان در فایل ورد (word)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر تنش خشکی بر عملکرد و برخی صفات زایشی در ژنوتیپ های مختلف عدس در شرایط همدان در فایل ورد (word)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر تنش خشکی بر عملکرد و برخی صفات زایشی در ژنوتیپ های مختلف عدس در شرایط همدان در فایل ورد (word) :



تعداد صفحات:6
چکیده:
به منظور بررسی اثرات تنش بر عملکرد و اجزاء عملکرد پنج ژنوتیپ عدس در شرایط آب و هوایی همدان، آزمایشی بصورت اسپیلت پلات (طرح کرت های خرد شده) در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در 4 تکرار که در بهار سال 1390 در ایستگاه اکباتان مرکز تحقیقات کشاورزی همدان بصورت کشت بهاره اجراء گردید. کرت های اصلی شامل رژیم های رطوبتی (یکبار آبیاری در زمان گلدهی، یکبار آبیاری درزمان گلدهی و غلاف دهی، آبیاری درزمان غلاف دهی و بدون آبیاری) و کرت های فرعی شامل ژنوتیپ های عدس (ILL6037، Cabralinta، 325 ILL، و ژنوتیپ عدس محلی) بود.. همچنین نتایج نشان داد که ژنوتیپ ها از نظر، تعداد روز تا رسیدگی، تعداد دانه در بوته، شاخص برداشت، عملکرد دانه اختلاف معنی دار آماری داشتند. اثرات متقابل رژیم رطوبتی در ژنوتیپ، تعداد روز تا رسیدگی، تعداد دانه در بوته و شاخص برداشت معنی دار بود. نتایج مقایسه میانگین نشان داد که بالاترین عملکرد ( 1136 کیلو گرم در هکتار) در شرایط آبیاری درزمان غلاف دهی بدست آمد که اختلاف معنی داری با سایر تیمار ها داشت. نتایج این بررسی نشان داد که با یک بار آبیاری در مرحله غلافبندی 360 درصد عملکرد در مقایسه با شرایط دیم افزایش یافت. بالاترین عملکرد به ترتیب مربو به ژنوتیپ محلی ( 936 کیلو گرم در هکتار)، لاین Cabralinta (898 کیلو گرم در هکتار) و لاین ILL6037 (816کیلو گرم در هکتار) بود. در نهایت در صورت کشت ژنوتیپ محلی در بهار در همدان با انجام آبیاری در مرحله غلاف بندی میران عملکرد در واحد سطح برابر افزایش می یابد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir