مقاله تاثیر پرتودهی و اشعه گاما،بر خواص فیزیکوشیمیایی،تغذیه ای و افزایش عمر مفید قارچ ها در فایل ورد (word) دارای 18 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر پرتودهی و اشعه گاما،بر خواص فیزیکوشیمیایی،تغذیه ای و افزایش عمر مفید قارچ ها در فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر پرتودهی و اشعه گاما،بر خواص فیزیکوشیمیایی،تغذیه ای و افزایش عمر مفید قارچ ها در فایل ورد (word)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:18
چکیده:
ماندگاری کوتاه قارچ مانع از توزیع و بازاریابی محصول تازه است.در حالیکه، ذخیره طولانی مدت پس از برداشت با حفظ کیفیت در صنعت قارچ برای مصرف کنندگان حائز اهمیت است.تاکنون تحقیقات گسترده ای در پیداکردن مناسبترین فن آوری برای نگهداری قارچ انجام شده است،که نشان می دهد اشعه گاما ،تحت پرتو قراردادن و اشعهUV ابزارهای بالقوه ای در توسعه عمر مفید قارچ پس از برداشت هستند.ارزیابیمطالعات انجام شده بر روی اثرات اشعه یونیزه شده عمدتا در گونه های کشت شده مانند قارچ هایAgaricus bisporusLentins edodes,Pleurotus ostreatus, در دسترس هستند.این بررسی شامل مطالعه جامع اثرات تابش بر روی پارامترهایفیزیکوشیمیایی (وزن، رنگ ، بافت PH ترکیبات شیمیایی از جمله مواد مغذی (پروتئین ها، قندها،ویتامین ها ) و مواد غیر مغذی (فنولیک ها ، فلاونوئیدها و ترکیبات عطر و طعم دار ) و در پارامترهای بیوشیمیایی دیگر نظیر فعالیت آنزیمی قارچ برای گونه های مختلف ، از مناطق مختلف جهان است
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0