توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مدیریت تغذیه بهینه در افزایش عملکرد کمی وکیفی غده پیازدرمنطقه جیرفت وکهنوج در فایل ورد (word) دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدیریت تغذیه بهینه در افزایش عملکرد کمی وکیفی غده پیازدرمنطقه جیرفت وکهنوج در فایل ورد (word)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدیریت تغذیه بهینه در افزایش عملکرد کمی وکیفی غده پیازدرمنطقه جیرفت وکهنوج در فایل ورد (word)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدیریت تغذیه بهینه در افزایش عملکرد کمی وکیفی غده پیازدرمنطقه جیرفت وکهنوج در فایل ورد (word) :



تعداد صفحات:6
چکیده:
پیاز با نام علمی Allium cepa متعلق به تیره Alliaceae است . جنس Allium دارای بیش از 500 گونه می باشد پیاز از گیاهان دو ساله بوده که در سال اول رشد رویشی ودر سال دوم رشد زایشی دارد در این تحقیق تاثیر تلفیق کود نیتروژن و کودهای آلی بر عملکرد غده پیاز خوراکی در سال 1388 به مدت یک سال زراعی در منطقه جیرفت مورد بررسی قرار گرفت.آزمایش با استفاده ازکرتهای یکبار خردشده (split plot) در قالب طرح بلوک کاملا تصادفی در 3 تکرار به مرحله اجرا رسید که در آن نتایج بدست آمده حاکی از آنست که اثر کودهای آلی و نیتروژن بر روی عملکری غده پیاز در سطح آماری 5% اختلاف معنی داری را نشان دادند. اثر متقابل بین کود آلی و نیتروژن بر روی عملکرد غده در سطح آماری 5% اختلاف معنی داری را نشان دادند و همچنین بالاترین عملکرد غده پیاز خوراکی از مصرف کود مرغی وگاوی و مقدار 75 کیلو گرم کود نیتروژن به میزان 37/5 تن در هکتار و کمترین میزان عملکرد غده 27/1 تن در هکتار از مصرف کود گوسفندی حاصل شد . لذا مصرف کود مرغی یا کود گاوی بهمراه 75 کیلو گرم نیتروژن خالص در هکتار برای بدست آوردن بالاترین میزان عملکرد غده پیاز برای منطقه جیرفت توصیه می شود. کودهای آلی بعنوان فاکتور اصلی در 4 سطح شامل : a1 = کود مرغی، a2 = کودگوسفند، a3 = کود گاو ، a4 = کود بیولوژیک و مقادیر کود نیتروژن بعنوان فاکتور فرعی در 4 سطح شامل: 0= b1 و 75 = b2 و 150 = b3 و 225 = b4 (خالص در هکتار) مورد بررسی قرار گرفتند.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir