توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خصوصیات میکروبی در پنیرآنالوگ با جایگزینی نسبی نمک کلرید سدیم با کلرید پتاسیم در فایل ورد (word) دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خصوصیات میکروبی در پنیرآنالوگ با جایگزینی نسبی نمک کلرید سدیم با کلرید پتاسیم در فایل ورد (word)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خصوصیات میکروبی در پنیرآنالوگ با جایگزینی نسبی نمک کلرید سدیم با کلرید پتاسیم در فایل ورد (word)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خصوصیات میکروبی در پنیرآنالوگ با جایگزینی نسبی نمک کلرید سدیم با کلرید پتاسیم در فایل ورد (word) :



تعداد صفحات:6
چکیده:
این تحقیق با هدف امکان کاهش مقدار سدیم در پنیر تازه آنالوگ با استفاده از مخلوطهای KCl وNaCl با توجه به خواص میکروبی شامل شمارش کلی فرم ، اشرشیاکلی ، استافیلوکوکوس اورئوس کوآگولاز مثبت، کپک و مخمر درتیمارها بررسی شد. 4 تیمار به منظور تولید پنیر رژیمی با نسبتهای تیمار 1 (تیمار شاهد 100%NaCl تیمار2 KCl% و 50 NaCl%50) وتیمار3 KCl %70+ NaCl%30وتیمار4 KCl %90+ NaCl%10 ساخته شده بودند .نتایج نشان داد بین تیمارهای مختلف در طی دوره رسیدگی ( 60،45،30،15،3 و 75 روز) از نظر خصوصیات میکروبی اختلاف معنا داریP>0.05 با تیمار شاهد مشاهده نگردید.و کلیه آزمونهای میکروبی انجام شده در رنج استاندارد ملی ایران بود .لذا می توان از جایگزینی نسبی نمک کلرید سدیم با نمک کلرید پتاسیم با موفقیت در تهیه پنیر آنالوگ استفاده نمود

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir