توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری برنقش بیوفیلم ها درصنایع غذایی در فایل ورد (word) دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری برنقش بیوفیلم ها درصنایع غذایی در فایل ورد (word)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری برنقش بیوفیلم ها درصنایع غذایی در فایل ورد (word)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری برنقش بیوفیلم ها درصنایع غذایی در فایل ورد (word) :



تعداد صفحات:10
چکیده:
بیوفیلم گلوخه های سلولهای باکتری قارچ وپروتوزا هستند که درون ماتریکس پلی ساکاریدوگلیکوپروتئین قراردارند بیوفیلم ها میتوانند برروی سطوح مختلف تشکیل شوند بنابراین درصنایع غذایی اهمیت دارند زیرا حضور آنها برروی موادغذایی ابزارها و سطوح باعث انتقال میکروبهای پاتوژن وآلودگی ثانویه میشوند مراحل تولید بیوفیلم شامل 5مرحله می باشد توسعه یک فیلم محیطی برروی سطح حرکت میکروارگانیسم به نزدیک سطح چسبیدن واتصال میکروارگانیسم رشدوتکثیر میکروارگانیسم وجداشدن و پراکندگی سلولهای بیوفیلم میکروبها درفرم بیوفیلم نسبت به موادشوینده وآنتی بیوتیک ها مقاومت تر میباشند بنابراین جداسازی آنها مستلزم روشهای شستشووضدعفونی پیچیده ای می باشد

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir