توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرات تغذیه ای عصاره الکلی دارچین بر صفات بیولوژیکی و فلور باکتریایی دستگاه گوارش زنبور عسل در فایل ورد (word) دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات تغذیه ای عصاره الکلی دارچین بر صفات بیولوژیکی و فلور باکتریایی دستگاه گوارش زنبور عسل در فایل ورد (word)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات تغذیه ای عصاره الکلی دارچین بر صفات بیولوژیکی و فلور باکتریایی دستگاه گوارش زنبور عسل در فایل ورد (word)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات تغذیه ای عصاره الکلی دارچین بر صفات بیولوژیکی و فلور باکتریایی دستگاه گوارش زنبور عسل در فایل ورد (word) :



تعداد صفحات:12
چکیده:
به منظور ارزیابی اثرات تغذیه ای سطوح مختلف عصاره الکلی دارچین (500، 1000 و 2000 میلی گرم)، بر صفات بیولوژیکی و فلور باکتریایی دستگاه گوارش زنبور عسا آزمایشی در قالب طرح کاملا تصادفی با 4 تکرار در انکوباتور مرکز تحقیقات کشاورزی منابع طبیعی اصفهان انجام شد. مقایسه میانگین بین تیمارهای آزمایشی نشان داد که بیشترین طول نیمه عمر (50 درصد تلفات) مربوط به گروه شاهد و برابر 44 روز و کمترین تلفات در سن 20 روزگی نیز مربوط به تیمار شاهد 15/33 درصد بود (0/05<P). میزان مصرف غذا در 20 روزگی در تیمارهای سطوح مختلف دارچین نسبت به گروه شاهد تفاوت معنی داری دیده نشد. اما مقایسه میانگین ها نشان داد بیشترین میزان مصرف خوراک مربوط به عصاره الکلی دارچین 2000 میلی گرم با 34/83 گرم بود. مقایسه سطوح آزمایشی اثر معنی داری روی میزان جمغیت باکتری های لاکتوباسیل در دستگاه گوارش زنبور عسل نشان داد (0/05<P). بیشترین میزان جمعیت لاکتوباسیلوس مربوط دارچین 2000 میلی گرم (8/24 لگاریتم تشکیل کلنی بر گرم) بود. کمترین میزان جمعیت باکتری های کلی فرم مربوط به تیمار شاهد (6/38 لگاریتم تشکیل کلنی بر گرم ) بود که با سطح 1000 میلی گرم دارچین اختلاف معنی داری دیده نشد.کمترین میزان جمعیت باکتری های کلی فرم مربوط به گروه شاهد (6/38 لگاریتم تشکیل کلنی بر گرم ) بود. عصاره الکلی دارچین می تواند به عنوان جایگزینی برای افزایش باکتری های لاکتوباسیلوس در زنبور عسل مورد استفاده قرار گریذ. بایستی توجه کرد با بررسی های به عمل آمده تحقیقی در این زمینه انجام نگرفته است.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir