مقاله بررسی تاثیر مراحل فنولوژیك رشد و شرایط رویشگاهی بر ارزش غذایی گیاه Atriplex canescense در فایل ورد (word) دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تاثیر مراحل فنولوژیك رشد و شرایط رویشگاهی بر ارزش غذایی گیاه Atriplex canescense در فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر مراحل فنولوژیك رشد و شرایط رویشگاهی بر ارزش غذایی گیاه Atriplex canescense در فایل ورد (word)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
مقاله بررسی تاثیر مراحل فنولوژیك رشد و شرایط رویشگاهی بر ارزش غذایی گیاه Atriplex canescense در فایل ورد (word) که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در بهار 1387 در گیاه و زیست بوم از صفحه 77 تا 85 منتشر شده است.
نام: بررسی تاثیر مراحل فنولوژیك رشد و شرایط رویشگاهی بر ارزش غذایی گیاه Atriplex canescense
این مقاله دارای 9 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله فنولوژیك
مقاله ارزش غذایی
مقاله Atriplex canescense
چکیده و خلاصهای از مقاله:
این تحقیق برای بررسی تاثیر شرایط اكولوژیك منطقه بر ارزش غذایی گیاه آتریپلكس كانیسنس در مراحل مختلف فنولوژیك آن در دو منطقه شهرری و قم انجام گرفته است. از آن جایی كه این گیاه در سطوح وسیعی برای اصلاح و توسعه مراتع كاشته می شود بررسی تاثیر شرایط محیطی و هم چنین تاثیر شرایط فنولوژیك گیاه بر ارزش غذایی آن ضروری است. در این تحقیق درصد پروتیین، چربی، الیاف خام و انرژی گیاه آتریپلكس كانیسنس در چهار مرحله رشد رویشی، جوانه دهی، رسیدن بذر و ریزش بذر در دو منطقه شهرری و قم اندازه گیری شد. نتایج این تحقیق نشان داد كه در چهار مرحله فنولوژیك مورد بررسی الگوی تغییرهای فاكتورهای ذكر شده در دو منطقه تقریبا یكنواخت می باشد و اگر چه متوسط درصد آن ها در منطقه شهرری بیش تر از قم بود ولی آزمون F و دانكن تفاوت معنی داری بین آن ها را نشان ندادند.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0