icbc
.Ir
جستجو
موضوعات
آبخيزداري
آمار
آموزش ابتدايي
ادبيات
ارتباطات
اقتصاد
الکترونيک
برق
برنامه ريزي درسي
بهداشت حرفه اي
تأسيسات
تاريخ
تاسيسات آبياري
تربيت بدني
تغذيه
جامعه شناسي
جغرافيا
جوشکاري
حسابداري
حقوق
حمل و نقل
داروسازي
دامپروري
دامپزشکي
دندانپزشکي
راهسازي
رنگرزي
روانشناسي
رياضيات
زمين شناسي
زيست شناسي
سراميک
شيلات
شيمي
صنايع دستي
صنايع غذايي
طراحي صنعتي
طراحي فرش
علوم آزمايشگاهي
علوم اجتماعي
علوم تربيتي
تگ های مجموعه
پروژه دات کام
تحقیق های دانشجویی
دانلود تحقیق آماده در ورد
دانلود تحقیق word
مرکز دانلود پروژه
دانلود پروژه دانشگاهی
دانلود پروژه های دانشجویی
مقاله
پروژه شبیه سازی
مقاله دانشجویی
مقاله های دانشجویی
دانلود مقاله دانشجویی
بانك پايان نامه
دانلود پایان نامه ها
papers
شبیه سازی
پیاده سازی مقالات
دانلود پروژه
آسان دانلود
دانلود رایگان پروژه
دانلود پروژه کامپیوتر
دانلود پروژه رایگان
دانلود پروژه آماده
پروژه رایگان
دانلود پروژه
سایت دانلود پروژه
دانلود پروتئین های با ساختار کریستالی : مکانیسم عمل و کاربردهای آن در صنایع غذایی در فایل ورد (word)
برای سفارش پروژه بر روی دکمه خرید پروژه کلیک کنید
کد پروژه : 637570
قیمت قبلی
:
94,900
تومان
قیمت
: 79,400 تومان
توجه : هدف ما در این سایت کمک به دانشجویان و دانش پژوهان برای بالا بردن بار علمی آنها می باشد پس لطفا نگران نباشید و با اطمینان خاطر خرید کنید
توضیحات
برای دریافت
اینجا
کلیک کنید
سوالات و نظرات شما
تعداد کل پیام ها : 0
برچسب ها
سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
شماره ارسال پیام از واتس اپ و یا اس ام اس: 09050655395
ساعات ارسال پیام : از ساعت 10 الی 24
بولتن سایت
سفارش پروژه جدید
ذخیره در علاقه مندی های
ذخیره آدرس وب سایت
معرفی سایت به دوستان
آموزش نحوه خرید اینترنتی
سوالات متداول
پروژه های تصادفی
پوست انار و عصاره پوست انار
قیمت 11,800 تومان
پوشش دهي با کيتوزان حاوي آنتي اکسيدانها و آنتي ميکروب هاي طبيعي به منظور کاهش فساد اکسيداتيو و ميکروبي در مواد غذايي
قیمت 11,800 تومان
پوشش دهي مواد غذايي جهت کاهش جذب روغن در روش سرخ کردن عميق
قیمت 11,800 تومان
تاثير آنزيم ترانس گلوتاميناز ميکروبي(MTG )بر افت پخت و آب آزاد سوسيس گوشت
قیمت 11,800 تومان
تاثير ازن آبي بر روي خواص چسبندگي، ژلاتيناسيون، ساختار و خواص فيزيکوشيميايي نشاسته گندم و برنج
قیمت 11,800 تومان
تاثير استفاده از شيره انگور بعنوان جايگزين شکر بر ويژگي هاي شيميايي و حسي کيک يزدي
قیمت 11,800 تومان
تاثير افزودن درصدهاي متفاوت توت فرنگي و بررسي ويژگي هاي فيزيکوشيميايي ماست ميوه اي پروبيوتيک
قیمت 11,800 تومان
تاثير الياف سلولز بر خاصيت زيست تخريب پذيري چندسازه هاي طبيعي پلي اتيلن/ سلولز
قیمت 11,800 تومان
تاثير امواج دهي توسط اولتراسوند بر استخراج ترکيبات فنلي و بازده استخراج از گياههيپوستس (Hypoestes Sanguinolenta) به روش پاسخ سطح
قیمت 11,800 تومان
تاثير اموسيفاير Datem در فرمول ژل امولسيفاير بر ويژگي هاي فيزيکوشيميايي خمير و کيک روغني
قیمت 11,800 تومان
کلمات کلیدی
تگ های محصول
Copyright © 2014
icbc.ir
تعداد کل پیام ها : 0