icbc
.Ir
جستجو
موضوعات
آبخيزداري
آمار
آموزش ابتدايي
ادبيات
ارتباطات
اقتصاد
الکترونيک
برق
برنامه ريزي درسي
بهداشت حرفه اي
تأسيسات
تاريخ
تاسيسات آبياري
تربيت بدني
تغذيه
جامعه شناسي
جغرافيا
جوشکاري
حسابداري
حقوق
حمل و نقل
داروسازي
دامپروري
دامپزشکي
دندانپزشکي
راهسازي
رنگرزي
روانشناسي
رياضيات
زمين شناسي
زيست شناسي
سراميک
شيلات
شيمي
صنايع دستي
صنايع غذايي
طراحي صنعتي
طراحي فرش
علوم آزمايشگاهي
علوم اجتماعي
علوم تربيتي
تگ های مجموعه
پروژه دات کام
تحقیق های دانشجویی
دانلود تحقیق آماده در ورد
دانلود تحقیق word
مرکز دانلود پروژه
دانلود پروژه دانشگاهی
دانلود پروژه های دانشجویی
مقاله
پروژه شبیه سازی
مقاله دانشجویی
مقاله های دانشجویی
دانلود مقاله دانشجویی
بانك پايان نامه
دانلود پایان نامه ها
papers
شبیه سازی
پیاده سازی مقالات
دانلود پروژه
آسان دانلود
دانلود رایگان پروژه
دانلود پروژه کامپیوتر
دانلود پروژه رایگان
دانلود پروژه آماده
پروژه رایگان
دانلود پروژه
سایت دانلود پروژه
دانلود تأثیر افزودن آرد مالت غیرآنزیمی بر خصوصیات کیفی و فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی در فایل ورد (word)
برای سفارش پروژه بر روی دکمه خرید پروژه کلیک کنید
کد پروژه : 637610
قیمت قبلی
:
94,900
تومان
قیمت
: 79,400 تومان
توجه : هدف ما در این سایت کمک به دانشجویان و دانش پژوهان برای بالا بردن بار علمی آنها می باشد پس لطفا نگران نباشید و با اطمینان خاطر خرید کنید
توضیحات
برای دریافت
اینجا
کلیک کنید
سوالات و نظرات شما
تعداد کل پیام ها : 0
برچسب ها
سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
شماره ارسال پیام از واتس اپ و یا اس ام اس: 09050655395
ساعات ارسال پیام : از ساعت 10 الی 24
بولتن سایت
سفارش پروژه جدید
ذخیره در علاقه مندی های
ذخیره آدرس وب سایت
معرفی سایت به دوستان
آموزش نحوه خرید اینترنتی
سوالات متداول
پروژه های تصادفی
تأثير افزودن صمغ بومي دانه شاهي (Lepidium Sativum) و کنسانتره پروتئين آب پنير بر بهبود خصوصيات حسي و بياتي نان قالبي
قیمت 11,800 تومان
تأثير افزودن صمغ دانه هاي ريحان و شاهي بر روي ميزان چربي و pH کيک بدون گلوتن حاوي آرد برنج
قیمت 11,800 تومان
تأثير افزودن صمغ دانه هاي ريحان و شاهي بر روي ميزان قند و خاکستر کيک بدون گلوتن حاوي آرد برنج
قیمت 11,800 تومان
تأثير پروتئين تغليظ شده آب پنير و pH بر اندازه قطر ذرات آب انار ريزپوشاني شده در امولسيون طي نگهداري
قیمت 11,800 تومان
تأثير پيشتيمارآنزيمبري و انجماد در سينتيک خشک کردن هويج فرنگي تحت خلا
قیمت 11,800 تومان
تأثير تيمار آنزيمي سرد ترانس گلوتاميناز شير بر ويژگي هاي بافت ماست
قیمت 11,800 تومان
تأثير دماهاي مختلف برشته کردن بررنگ و سينتيک رنگ پسته
قیمت 11,800 تومان
تأثير دماي کشت و کازئينات بر رفتار رئولوژيک کفير
قیمت 11,800 تومان
تأثير ژل آلوئه ورا بر خصوصيات فيزيکو شيميايي، حسي و ميکروبي ماست کم چرب و بهبود خواص حسي آن با استفاده از سوکرالوز
قیمت 11,800 تومان
تأثير غلظت سورفاکتانت بر اندازه و توزيع اندازه ذرات نانوامولسيون حاوي بتاکاروتن
قیمت 11,800 تومان
کلمات کلیدی
تگ های محصول
Copyright © 2014
icbc.ir
تعداد کل پیام ها : 0