توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مدل سازی سینتیکی ایزومریزاسیون هیدروژنی نرمال آلکان ها به روش لامپ و آزمایش های تجربی با نرمال هگزادکان در pdf دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدل سازی سینتیکی ایزومریزاسیون هیدروژنی نرمال آلکان ها به روش لامپ و آزمایش های تجربی با نرمال هگزادکان در pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدل سازی سینتیکی ایزومریزاسیون هیدروژنی نرمال آلکان ها به روش لامپ و آزمایش های تجربی با نرمال هگزادکان در pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدل سازی سینتیکی ایزومریزاسیون هیدروژنی نرمال آلکان ها به روش لامپ و آزمایش های تجربی با نرمال هگزادکان در pdf :

تعداد صفحات:12

چکیده:

موم گیری به کمک حلال و موم گیری به روش کاتالیستی از جمله فرآیند های متداول برای جداسازی موم از محصولات تقطیر شده پالایشگاهی است. امروزه در بین فرآیندهای مختلف موم گیری ، فرآیند آیزودیوکسینگ (ایزومریزاسیون هیدروژنی) به دلیل کیفیت و راندمان بالای تولید محصول ارجح است. در این مقاله ابتدا به معرفی و در ادامه به مدلسازی سینتیکی این فرآیند پرداخته شده است. در بخش مربوط به مدلسازی سینتیکی ، 6 مدل ممکن برای این فرآیند پیشنهاد شده است. معادلات حاصل به روش تحلیلی حل شده و در نهایت ثوابت شدت واکنش ها از روش حداقل کردن یک تابع هدف تعیین می شوند که حل آن با استفاده از روش مینیمم سازیNedler-Mead در نرم افزار MATLABمنجر به یک مجموعه ازثوابت شدت واکنش می شوند. بخش آخر این مقاله شامل آزمایش های تجربی می شود. در این بخش ابتدا راکتوری برای این منظور طراحی و ساخته شد. 5 آزمایش با خوراک نرمال هگزادکان در دمای 360 درجه سانتیگراد ، فشار 60 بار و نسبت 5 و 7 ساعت صورت گرفته و با توجه به نتایج آزمایش ها ، 3 ، 1/5 ، 0/ کاتالیست به خوراک 10 % در زمان های مختلف 5 مدل سینتیکی مناسب هم پیشنهاد شد. یک آزمایش دیگر نیز با شرایط مشابه با تغییر در نسبت کاتالیست به خوراک 15 % و زمان 3 ساعت انجام شد. در این آزمایش افزایش 5 درصدی نسبت کاتالیست به خوراک باعث افزایش حدوداً 200 درصدی میزان تبدیل کلی شده است. آنالیز نمونه های آزمایش ها به روش کروماتوگرافی جرمی(GC/MS )انجام شده است.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir