مقاله اثر بستر کشت پالم پیت و پرلیت بر میزان نیتروژن، پتاسیم وخصوصیات کیفی گوجه فرنگی گلخانه ای در کشت بدون خاک در pdf دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر بستر کشت پالم پیت و پرلیت بر میزان نیتروژن، پتاسیم وخصوصیات کیفی گوجه فرنگی گلخانه ای در کشت بدون خاک در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر بستر کشت پالم پیت و پرلیت بر میزان نیتروژن، پتاسیم وخصوصیات کیفی گوجه فرنگی گلخانه ای در کشت بدون خاک در pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:5
چکیده:
در کشت های بدون خاک استفاده از بستر کشت مناسب و یا بستری با کیفیت بالا جهت تولید گیاهان امری ضروری است که اثر مستقیم بر توسعه سیستم ریشه دارد. هدف از این تحقیق بررسی اثر بستر کشت پالم پیت و پرلیت بر خصوصیات کیفی میوه گوجه فرنگی گلخانه ای در کشت بدون خاک می باشد. این آزمایش در قالب طرح کامل تصادفی با سه تیمار و شش تکرار در گلخانه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان (اصفهان) انجام شد. تیمار ها شامل پالم پیت 1 (زائدات نخل خرما بدون طی فرایند تخمیر)، پالم پیت 2 (با سه ماه تخمیر)، پرلیت . بیشتیرین مقدار Tss مربوط تیمار پرلیت بود که تفاوت معنی داری با سایر تیمار ها نداشت. همچنین بیشترین مقدار ازت میوه در تیمار پالم پیت 1 مشاهده شد که تفاوت معنی داری با سایر تیمارها نداشت. از نظر پتاسیم، اسیدیته کل، و نسبت TSS/TA میوه اختلاف معنی داری بین تیمارها مشاهده نشد. به طور کلی نتایج نشان میدهد که بستر کشت پالم پیت از نظر خصوصیات کیفی و عناصر غذایی مورد بررسی اختلاف معنی داری با ب تر کشت پرلیت ندارد و توانایی جایگزینی آن را دارد. با توجه به در دسترس بودن ، بهره وری نخل داران و اقتصادی بودن آن می تواند به عنوان یک بستر کشت جدید جایگزین سایر بستر کشت های موجود معرفی شود
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0