توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی تغذیه ای دانه های خشک شده گوجه فرنگی در pdf دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی تغذیه ای دانه های خشک شده گوجه فرنگی در pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تغذیه ای دانه های خشک شده گوجه فرنگی در pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی تغذیه ای دانه های خشک شده گوجه فرنگی در pdf :

تعداد صفحات:5

چکیده:

دو نمونه دانه گوجه فرنگی، که محصول فرعی یک کارخانه کنسروسازی گوجه فرنگی بودند، برای تعیین آنالیز تقریبی، محتوای اسید آمینه و قابلیت هضم آن، و نسبت اثربخشی پروتئین، مورد ارزیابی قرار گرفتند. از این دانه ها، به جای ذرت و کنجاله سویاSBM) در رژیم غذایی جوجه، و با مبنای مساوی قابلیت هضم حقیقی اسید آمینه و TMEn استفاده شد. دانه های گوجه فرنگی حاوی 8/5%رطوبت، 25 % پروتئین خام، 20 % چربی 3/1% خاکستر،35/1%فیبر رژیمی،0/12%کلسیم، 0/58%فسفر، 3204 کیلوکالری در کیلوگرم TMEn بودند. مقادیر کلی متیونین، سیستئین، و لیزین در دانه های گوجه فرنگی، به ترتیب0/39 و 0/40 و 1/34 بودند .میزان نسبت اثربخشی پروتئین (وزن گیری به ازای هر واحد جذب پروتئین)، در تغذیه جوجه ها با پروتئین خام 9 درصد 2/5بود که در تغذیه با SBM 3/6بود وقتی رژیم های ذرت بر اساس مبانی مساوی قابلیت هضم حقیقی اسید آمینه و TMEn تنظیم شدند، بیش از 15 دانه های گوجه فرنگی توانستند جایگزین ذرت و SBM شوند، بدون اینکه هیچ اثر نامطلوبی بر وزن گیری جوجه، جذب غذا، یا نسبت وزن گیری: تغذیه از 8 تا 21 روز پس از خارج شدن از تخم، داشته باشند. وجود دانه های گوجه فرنگی با هر مقداری در رژیم غذایی، هیچ تأثیر معنی داری روی رنگدانه های پوست نداشتند

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir