توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده روی کیفیت گوجههای صورتی بعد از برداشت در pdf دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده روی کیفیت گوجههای صورتی بعد از برداشت در pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده روی کیفیت گوجههای صورتی بعد از برداشت در pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده روی کیفیت گوجههای صورتی بعد از برداشت در pdf :



تعداد صفحات:10
چکیده:
یک سیستم بستهبندی پلاستیکی جهت مقایسهی ترکیب اتمسفری درون بستههای محتوی گوجه مورد استفاده قرار گرفته است. یک طیف از فیلمهای پلاستیکی با خواص نفوذپذیری متفاوت، جهت مطالعهی اثرات این شرایط، روی تغییرات در کیفیت گوجههای صورتی بعد از برداشت که در دمای 03 درجهی سانتیگراد و به مدت 03 روز انبار شدهاند تست گردیده است. فیلمهایی که مورد استفاده قرار گرفتهاند شامل پلیاتیلن 03 میکرون ) PE20 ( و 03 میکرون ) PE50 (، پلی وینیل کلراید 03 میکرون) PVC ( و پلی پروپیلن 00 میکرون) PP ( میباشد که با میوههای بستهبندی نشده در شرایط کنترل شده مقایسه شدهاند. گوجهها از لحاظ تغییر در رنگ، استحکام، وزن، میزان اسیدیته، مجموع مواد جامد محلول، فاسد شدن و مشخصههای حسی مورد بررسی قرار گرفتهاند. همهی گوجههای بستهبندی نشده بعد از 03 روز بیش از حد پخته شده و نرم گردیدهاند. بستههایی که از فیلمهای ) PE50 ( و ) PP ( استفاده نمودهاند، مرحلهی قرمز شدن گوجه را تا 03 روز بعد از انبارش به تأخیر انداخته و گوجههای آنها حتی بعد از گذشت 03 روز از انبارش، از سفتی و استحکام خوب و اتلاف وزن کمتری برخوردار بوده و شامل بالاترین مقدار جامد حل شده بودهاند

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir