توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان نگهدارنده ناتامایسین ، بنزوات سدیم و سوربات پتاسیم در دوغ و شیر با استفاده از دستگاه HPLC-UV در pdf دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان نگهدارنده ناتامایسین ، بنزوات سدیم و سوربات پتاسیم در دوغ و شیر با استفاده از دستگاه HPLC-UV در pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان نگهدارنده ناتامایسین ، بنزوات سدیم و سوربات پتاسیم در دوغ و شیر با استفاده از دستگاه HPLC-UV در pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان نگهدارنده ناتامایسین ، بنزوات سدیم و سوربات پتاسیم در دوغ و شیر با استفاده از دستگاه HPLC-UV در pdf :



تعداد صفحات:6
چکیده:
گهدارندها مواد شیمیایی طبیعی یا مصنوعی هستند که جهت جلوگیری از رشد میکروارگانیسمها به مواد غذایی افزوده می شوند. ناتامایسینیک ماده ضد میکروبی بوده که برروی کپک و مخمر بسیار موثر میباشد. بنزوات سدیم و سوربات پتاسیم یکی دیگر از نگهدارندهها هستند که بیش ازهمه در غذاهای اسیدی استفاده م یشوند. با توجه به اثرات مخرب این نگهدارندهها بر سلامت هم اکنون، کاربرد آنها در صنایع غذایی محدود شده است. مطابق با استاندارد ایران استفاده از این نگهدارندهها در دوغ و شیر غیر مجاز است. هدف از این تحقیق ارائه روشی آسان و کارآمد جهت اندازه گیری همزمان این سه نگهدارنده در نمونههای شیر و دوغ می باشد. این تحقیق با استفاده از دستگاه HPLC و دتکتور UV در طول موج 220 نانومتر مورد بررسی قرار گرفت. در نهایت محلول بافر استات و استونیتریل به نسبت 73:27 به عنوان فاز متحرک و ستون (C(18 به عنوان فاز ساکن استفاده شد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir