توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی شکل زیستی و فلور پوشش های همراه گونه مورد (Myrtus communis) در توده های طبیعی منطقه کرکی پل دختر لرستان در pdf دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی شکل زیستی و فلور پوشش های همراه گونه مورد (Myrtus communis) در توده های طبیعی منطقه کرکی پل دختر لرستان در pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی شکل زیستی و فلور پوشش های همراه گونه مورد (Myrtus communis) در توده های طبیعی منطقه کرکی پل دختر لرستان در pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی شکل زیستی و فلور پوشش های همراه گونه مورد (Myrtus communis) در توده های طبیعی منطقه کرکی پل دختر لرستان در pdf :



تعداد صفحات:14
چکیده:
این تحقیق به منظور بررسی اشکال زیستی گیاه دارویی مورد در توده های طبیعی جنگل های غرب انجام گرفته است. گیاهان دارویی به عنوان یکی از مهمترین جاذبه های مراتع کوهستانی به شمارمی آیند. حضور این دسته از گیاهان علاوه بر ارزش های حفاظتی فراوانی که در زیستگاه خود ایجاد می کنند عاملی مهم در توسعه اقتصادی و احیای اکوسیستم است. گونه مورد (Myrtues) در انگلیسی Myrtues و در عربی مرسین گویند. از گیاهان دارویی است که دارایخ واص ضد میکروبی بسیار خوبی هم بر علیه باکتری ها و هم بر علیه قارچ ها می باشد و از آن در صنعت برای تولید دارو استفاده می شود. هدف تدوین این مقاله بررسی پوششگ یاهان دارویی منطقه کرکری پلدختر می باشد روش پژوهش بر اساس هدف کاربردی و اساس ماهیت توصیفی – تحلیلی است. روش جمع آوری اطلاعات به صورت مشاهدات میدانی و مطالعات کتابخانه ای صورت گرفته است. در این فلور منطقه کرکی در جنوب غربی استان لرستان در محدوده جغرافیایی 2148 درجه طول جغرافیایی و 3032 درجه عرض جغرافیایی با مساحتی حدود 17 هزار هکتار بر اساس روش مرسوم تاکسونومی گیاهی و با به کارگیری منابع موجود مورد بررسی قرار گرفت. اشکال زیستی گیاهان منطقه نیز با استفاده از روش رانکیه بدست آمد بهطوریکه بیشترین درصد فانروفیت ها را به خود اختصاص دادند. همچنین 56 درصد از این گونه ها متعلق به منطقه ایرانی – تورانی بودند.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir