توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر کاربرد قارج مایکوریزا بر صفات پرولین،قندهای محلول،آنزیم پراکسیداز و عملکرد دانه ذرت تحت سطوح مختلف تنش خشکی در pdf دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر کاربرد قارج مایکوریزا بر صفات پرولین،قندهای محلول،آنزیم پراکسیداز و عملکرد دانه ذرت تحت سطوح مختلف تنش خشکی در pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر کاربرد قارج مایکوریزا بر صفات پرولین،قندهای محلول،آنزیم پراکسیداز و عملکرد دانه ذرت تحت سطوح مختلف تنش خشکی در pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر کاربرد قارج مایکوریزا بر صفات پرولین،قندهای محلول،آنزیم پراکسیداز و عملکرد دانه ذرت تحت سطوح مختلف تنش خشکی در pdf :



تعداد صفحات:12
چکیده:
خشکی یکی ازمهمترین عوامل محدود کننده رشدگیاهان درسراسر جهان و شایع ترین تنش محیطی است که تقریباٌ تولید 25 درصد اراضی جهان را محدودساخته است کمبود آب ازمهمترین مشکلات مناطق خشک و نیمه خشک می باشد که منجر به بروز تغییرات نامناسب مورفولوژیک و فیزیولوژیک در گیاه می-گردد تنش خشکی به منظور کمبود آب درگیاه بوده و این وضعیت هنگامی ایجاد میگردد که میزان تعرق از میزان جذب آب تجاوز نماید. بنابراین این تحقیق جهت بررسی تاثیرهمزیستی گونه های مختلف قارچ مایکوریزا و تنش خشکی بربرخی خصوصیات فیزیولوژیک وعملکرد دانه ذرت، در سال زراعی 1390-91 درمزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه کردستان به صورت اسپلیت پلات در قالب طرح پایه بلوک کامل تصادفی در سه تکراربه اجرا درآمد. سه سطح ابیاری شامل ابیاری کامل اعمال تنش خشکی سه هفته قبل ازشروع مرحله رشدزایشی و اعمال تنش خشکی بعد از مرحله رشد زایشی به مدت سه هفتهبه عنوان فاکتور اصلی درکرت های اصلی قرارگرفتند و کاربرد گونه های مختلف قارچ مایکوریزا شامل عدم مصرف قارچ مایکوریزا شاهد کاربرد گونه Glomus mosseae کاربرد گونه Glomus inces و کاربرد تلفیقی ازدوگونه قارچ مایکوریزا G. mosseae+G.intraradices)به عنوان فاکتور فرعی در نظرگرفته شدند صفات اندزه گیری شده دراین ازمایش عبارتندازمیزان پرولین قندهای محلول فعالیت آنزیم پراکسیدازو عملکرد دانه ذرت. نتایج نشان داد که تنش کمبود آب میزان پرولین قندهای محلول و فعالیت انزیم پراکسیداز را افزایش میدهد همچنین نتایج حاکی ازافزایش قندهای محلول در اثر تلقیح با قارچ مایکوریزا میباشد ولی فعالیت انزیم پراکسیداز و میزان پرولین دراثرتلقیح با این قارچ کاهش پیدا کردو کاربرد قارچ مایکوریزا توانست از افزایش میزان پرولین و فعالیت آنزیم پراکسیداز ناشی ازتنش خشکی جلوگیری نماید

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir