توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری بر خصوصیات شیمیایی،تغذیه ای میوه ی ازگیل در pdf دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بر خصوصیات شیمیایی،تغذیه ای میوه ی ازگیل در pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر خصوصیات شیمیایی،تغذیه ای میوه ی ازگیل در pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بر خصوصیات شیمیایی،تغذیه ای میوه ی ازگیل در pdf :



تعداد صفحات:6
چکیده:
دراین پژوهش ویژگیهای فیزیکوشیمیایی میوه ی ازگیل مورد ارزیابی قرارگرفت ویژگیهای فیزیکوشیمیایی شامل پی اچ محتوای فنلی پلی فنل اکسیداز میزان قندوپروتئین و ترکیبات آن ازنظر درمان ودارویی مورد بررسی قرارگرفت و پی اچ مطلوب درطی بررسیهای صورت گرفته 6/5 تعیین شد و با داشتن ترکیبات مهم دارویی درتولید داروهای گوناگون ازقبیل داروی خلط آور اسپکتورانت و داروهایی برای رفع کم خونی و التهابات روده و معده میتوان استفاده نمود و میزان قند این میوه به درجه رسیدگی این میوه بستگی دارد ودرصورت کال و نارس بودن مزه گسی را دارا می باشد که با این وجود نیز دارای خواص مهم شفابخشی می باشد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir