مقاله مروری بر خصوصیات شیمیایی،تغذیه ای میوه ی ازگیل در pdf دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مروری بر خصوصیات شیمیایی،تغذیه ای میوه ی ازگیل در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر خصوصیات شیمیایی،تغذیه ای میوه ی ازگیل در pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:6
چکیده:
دراین پژوهش ویژگیهای فیزیکوشیمیایی میوه ی ازگیل مورد ارزیابی قرارگرفت ویژگیهای فیزیکوشیمیایی شامل پی اچ محتوای فنلی پلی فنل اکسیداز میزان قندوپروتئین و ترکیبات آن ازنظر درمان ودارویی مورد بررسی قرارگرفت و پی اچ مطلوب درطی بررسیهای صورت گرفته 6/5 تعیین شد و با داشتن ترکیبات مهم دارویی درتولید داروهای گوناگون ازقبیل داروی خلط آور اسپکتورانت و داروهایی برای رفع کم خونی و التهابات روده و معده میتوان استفاده نمود و میزان قند این میوه به درجه رسیدگی این میوه بستگی دارد ودرصورت کال و نارس بودن مزه گسی را دارا می باشد که با این وجود نیز دارای خواص مهم شفابخشی می باشد.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0