توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی روش خشک کردن مادون قرمز بر پارامترهای کیفی برگ های نعناع در pdf دارای 2 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی روش خشک کردن مادون قرمز بر پارامترهای کیفی برگ های نعناع در pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی روش خشک کردن مادون قرمز بر پارامترهای کیفی برگ های نعناع در pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی روش خشک کردن مادون قرمز بر پارامترهای کیفی برگ های نعناع در pdf :



تعداد صفحات:2
چکیده:
هدف: هدف از این تحقیق، بررسی کاربرد امواج مادون قرمز به صورت لامپ های مادون قرمز به عنوان یکی از منابع حرارتی جدید در فرآیند خشک کردن، در راستای نیل به بالاترین سطح کیفیت فرآورده خشک شده می باشد.ارزیابی بهترین شرایط خشک کردن شامل دمای نمونه، شدت تابش مادون قرمز و فاصله منبع تابش مادون قرمز تا سطح نمونه با هدف رسیدن به بهترین سطح برخی پارامترهای کیفی مانند زمان خشک کردن، میزان اسانس و میزان تغییر رنگ برگ های نعناع خوراکی را می توان اهداف این پژوهش برشمرد. روش پژوهش: در این پژوهش، آزمایش ها به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با 3 تکرار انجام شد. برگ های نعناع خوراکی (MenthaSpicata L) هر روز صبح از باغات سبزی اطراف شهر نیشابور جمع آوری شد و پس از تمیز نمودن سبزی ها از هر گونه آلودگی و ضایعات، در سه سطح دمای 30، 40 و 50 درجه سانتیگراد، سه سطح شدت تابش مادون قرمز 1562، 3125 و 4687 وات بر مترمربع و سه سطح فاصله لامپ های مادون قرمز تا سطح نمونه 10، 15 و 20 سانتیمتر خشک شدند. با استفاده از توزین همزمان نمونه بوسیله ترازوی دیجیتال (دقت 0/01)، زمان خشک کردن برگ های نعناع تا رسیدن به رطوبت 11 درصد بر پایه تر اندازه گیری شد. میزان اسانس برگ های خشک شده نعناع به روش تقطیر با دستگاه کلونجر (Clevenger) ، بر پایه وزن خشک اندازه گیری و محاسبه شد. همچنین میزان تغییر رنگ کلی برگ های خشک شده نعناع (E ) پس از عکسبرداری بوسیله دوربین دیجیتال، در نرم افزار متلب (Matlab) مورد بررسی قرار گرفت. نتیجه گیری کلی: نتایج نشان داد افزایش دمای نمونه در تمام سطوح شدت تابش مادون قرمز و فاصله لامپ های مادون قرمز تا سطح نمونه، موجب کاهش زمان خشک کردن و افزایش میزان تغییر رنگ برگ های خشک شده نعناع می گردد؛ در حالیکه بیشترین میزان اسانس در دمای 40 درجه سانتیگراد بدست آمد. همچنین افزایش شدت تابش مادون قرمز در تمام سطوح دمای نمونه و فاصله لامپ های مادون قرمز تا سطح نمونه، موجب کاهش زمان خشک کردن، افزایش میزان اسانس و افزایش تغییر رنگ نمونه گردید. از طرفی با افزایش فاصله لامپ های مادون قرمز تا سطح نمونه در تمام سطوح دمای نمونه و شدت تابش مادون قرمز، زمان خشک کردن افزایش، میزان اسانس کاهش و میزان تغییر رنگ نمونه کاهش یافت.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir