مقاله تعیین مصرف اختیاری و قابلیت هضم ظاهری جیره های حاوی سطوح مختلف دانه گاودانه، ذرت سیلو شده و یونجه درگوسفند تحت word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تعیین مصرف اختیاری و قابلیت هضم ظاهری جیره های حاوی سطوح مختلف دانه گاودانه، ذرت سیلو شده و یونجه درگوسفند تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین مصرف اختیاری و قابلیت هضم ظاهری جیره های حاوی سطوح مختلف دانه گاودانه، ذرت سیلو شده و یونجه درگوسفند تحت word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:8
چکیده:
به منظور تعیین قابلیت هضم جیره های حاوی مقادیر متفاوت دانه گاودانه و ذرت سیلو شده بهمراه یونجه در گوسفند، دو آزمایش با 16 راس گوسفند نژاد قزل بالغ و اخته شده انجام گردید . در آزمایش اول، 4 جیره به ترتیب شامل صفر ، 25 ، 50 و 75 درصد گاودانه و در آزمایش دوم، شامل صفر ، 25 ، 50 و 75 درصد ذرت سیلو شده به همراه جیره پایه یونجه بود . در آزمایش اول قابلیت هضم کلیه مواد مغذی در جیره به استثنای الیاف خام و دیواره سلولی بدون همی سلولز با افزایش نسبت گاودانه در جیره بطور معنی داری افزایش یافت . در آزمایش دوم، قابلیت هضم کلیه مواد مغذی در جیره به استثنای پروتئین خام با افزایش نسبت ذرت سیلو شده در جیره بطور معنی داری افزایش یافت . در خوراکهای حاوی مقادیر متفاوت گاودانه، مصرف خوراک حاوی 50 درصد یونجه و 50 درصد گاودانه حداکثر بود ولی مصرف انرژی قابل متابولیسم در خوراک حاوی 25 درصد یونجه و 75 درصد گاودانه بیشتر بود . در خوراکهای حاوی مقادیر متفاوت ذرت سیلو شده مصرف خوراک حاوی 75 درصد یونجه و 25 درصد ذرت سیلو شده حداکثر بود ولی مصرف انرژی قابل متابولیسم در خوراک حاوی 50 درصد یونجه و 50 درصد ذرت سیلو شده بیشتر بود.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0