توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شناسایی و ایجاد بانک اطلاعاتی بهنگام مواد زائد خطرناک صنعتی گامی موثر در توسعه مدیریت مواد زائد استان فارس تحت word دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی و ایجاد بانک اطلاعاتی بهنگام مواد زائد خطرناک صنعتی گامی موثر در توسعه مدیریت مواد زائد استان فارس تحت word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی و ایجاد بانک اطلاعاتی بهنگام مواد زائد خطرناک صنعتی گامی موثر در توسعه مدیریت مواد زائد استان فارس تحت word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی و ایجاد بانک اطلاعاتی بهنگام مواد زائد خطرناک صنعتی گامی موثر در توسعه مدیریت مواد زائد استان فارس تحت word :

تعداد صفحات:16

چکیده:

رشد جمعیت و افزایش تنوع نیازهای جوامع انسانی، بدنبال خود افزایش تولید پسماندهای زائد را در بر داشته است. برخی از این پسماندها خطرناک بوده و در مقادیر ناچیز خود می توانند اثرات مخرب بهداشتی راپدیدار سازند. منابع تولید مواد زائد خطرناک بسیار متعدد و متنوع هستند ولی عمده ترین منبع تولید آنها را فعالیتهای صنعتی تشکیل می دهند. با توجه به ملاخظات بهداشتی و اقتصادی و انگیزه انجام مطالعه ای در خصوص شناسایی مواد زائد خطرناکم صنعتی در استان فارس که نقش مهمی در روند رو به رشد صنعهت در ایران را داراست، ایجاد گردید. در این پژوهش 101 واحد صنعتی مهم انتخاب و داده های لازم از طریق پژوهش داده ها در دو حالت و با در نظر گرفتن کلیه تفکیک های لازم در مورد پردازش واقع گردیدند. نتائج بدست آمده ا زتجزیه و تحلیل اطلاعات با در نظر گرفتن فاضلابهای صنعتی کنترل نشده، حاکی از تولید 4954161/85 تن (طبق لیست موجود درکنوانسیون بازل) تحت عنوان مواد زائد خطرناک طبقه بندی شده اند. در حدود 31/24% از کل مواد زائد دارای ویژگی سمیت هستند. سهم حالات فیزیکی جامد و مایع به ترتیب 54/74% و 45/4% می باشد. در رابطه با 35% مواد زائد تولید شده نگهداری موقتی صورت نمی پذیرد، بررسی اطلاعات مربوط به نحوه دفع نهایی نشان دهنده آن است که در حدود 23/31% مواد زائد تولیدی بدون هیچ کنترلی به محیط زیست تخلیه می شوند. کلیه جنبه های مورد نظر در مدیریت مود زائد و خصوصا مواد زائد خطرناک به تفکیک مورد پردازش واقع و نتایج آن ارائه گردیده است. همچنین کلیه اطلاعات در سیستم بانک اطلاعاتی وارد گردیده و بسادگی قابل بهنگام سازی واخذ گزارشهای تخصصی است.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir