مقاله زمان بندی بهینه خط تولید کیک و کلوچه با استفاده از روش برنامه ریزی ترکیبی خطی تحت word دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله زمان بندی بهینه خط تولید کیک و کلوچه با استفاده از روش برنامه ریزی ترکیبی خطی تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله زمان بندی بهینه خط تولید کیک و کلوچه با استفاده از روش برنامه ریزی ترکیبی خطی تحت word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:7
چکیده:
در این مطالعه با استفاده از مدل ( Mixed Integer Linear Programming (MILP به دنبال به دست آوردن برنامه تولیدی هستیم که هزینه های تولید کننده را حداقل می کند. این الگو با در نظر گرفتن تمام هزینه های مد نظر مدیر، مقادیر تولید محصولات مختلف را در هر روز از افق زمانی، ساعات لازم برای تولید هر محصول و موجودی انبار در انتهای هر روز را بر اساس میزان تقاضا، موجودی انبار برنامه ریزی شده و زمان لازم برای تغییر خط تولیدبه دست می آورد. نتایج به دست آمده در این الگو برنامه زمانی جامعی برای تولید در هر روز را به دست می دهد.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0