توضیحات

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

  پاورپوینت تحقیق فیزیکی امواج تحت word دارای 11 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت تحقیق فیزیکی امواج تحت word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلود پاورپوینت تحقیق فیزیکی امواج تحت word

توجه فرمایید.

1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلود پاورپوینت تحقیق فیزیکی امواج تحت word

قرار داده شده است

2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

4-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پاورپوینت تحقیق فیزیکی امواج تحت word :

اسلاید 1 :

  • امواج مایكرو ویو
  • مایكل فارادی با مطالعه میدان مغناطیسی انتشار نور در شیشه، به سال 1845 دریافت كه نور را می‌توان به عنوان اختلالات مغناطیسی و به صورت عرضی در نظر گرفت كه خاصیت‌های موجی شكل دارد. ماكسول نظریه الكترو مغناطیسی نور را رسماً در 20 سال بعد ارائه نمود و هانریش هرتز این نظریه را در سال 1888 به صورت كامل به اثبات رساند. او در یكی از آزمایش‌های خود، از منعكس‌كننده‌های سهموی برای تمركز انرژی الكترومغناطیسی استفاده نمود و توانست بازده انتقال را بهبود بخشد كه ایده آنتن‌های با بازدهی بالای مایكروویو امروزی از همان منعكس‌كننده‌های سهموی گرفته شده است. اولین كاربردی كه می‌توان برای امواج الكترومغناطیسی در نظر گرفت، در حوزه مخابرات است. در سال 1895، گولیمور‌ماركونی توانست سیگنال‌های رادیویی را تا بیش از یك مایل انتقال دهد. او توانست با استفاده از منعكس‌كننده‌های سهموی، این مسافت را تا 4 مایل هم افزایش دهد تا آنكه در سال 1901 او نخستین پیام مخابراتی را در طول اقیانوس اطلس كه در حدود 3000 مایل مسافت دارد به صورت بی‌سیم انتقال دهد. با اختراع تلفن در سال 1876 توسط بل و گری در عرصه مخابرات، بررسی دقیق‌تر سیگنال‌های الكتریكی در خطوط انتقال جایگاه ویژه‌ای پیدا كرد تا آنكه موجبرها نیز در این عرصه مورد توجه قرار گرفتند. موجبرها، لوله‌های فلزی توخالی هستند كه قابلیت انتشار امواج الكترومغناطیسی را دارند. در همان سال‌ها موجبرهایی با قابلیت انتشار در فركانس 5/1 و 4 گیگاهرتز توسط الیورلاچ ارائه گردیدند.

اسلاید 2 :

  • موجبرها، لوله‌های فلزی توخالی هستند كه قابلیت انتشار امواج الكترومغناطیسی را دارند. در همان سال‌ها موجبرهایی با قابلیت انتشار در فركانس 5/1 و 4 گیگاهرتز توسط الیورلاچ ارائه گردیدند. اما توجه داشته باشید كه در ابتدا امواج مایكروویو باید توسط مولدهای مایكروویو تولید شوند تا بتوان آنها را توسط موجبرها انتقال داد. به علت نبود مولدهای قابل اطمینان مایكروویو بحث موجبرها نیز تا 30 سال به فراموشی سپرده شد تا آنكه در سال 1921 با كار گروهی از دانشمندان كه در زمینه نوسان‌سازهای شبكه كار می‌كردند، منابع قابل اطمینان مایكروویو ارائه گردیدند و ارائه مولدهای مایكروویو در سال 1936 با ارائه یك لامپ با توان خروجی 20 وات و فركانس 3 گیگاهرتز توسط دانشمندان انگلیسی و در سال 1937 با ارائه كلسترون توسط برادران واریان ادامه یافت و كم‌كم مشكل مولدهای مایكروویو مناسب و قابل اطمینان مرتفع گردید. با پیدایش مولدهای مناسب، موجبرهای مایكروویو نیز سریعاً مورد توجه قرار گرفتند و پیشرفت‌هایی در این زمینه نیز حاصل گردید. امروزه با گسترش مخابرات ماهواره‌ای، ایستگاه‌های رله مایكروویو و رشد رادارهای تجاری و نظامی، تكنولوژی مایكروویو در عرصه ارتباطات جایگاه ویژه خود را داشته و در شبكه‌های كامپیوتری نیز جهت ارتباطات و انتقال دیتای دیجیتال مورد استفاده قرار می‌گیرند.
  • اگر طول موج‌های موجود در فضای آزاد را به صورت شكل 6-7 نمایش دهیم، امواج مایكروویو در گستره فركانسی 300 مگاهرتز تا 1000 گیگاهرتز در نظر گرفته می‌شوند. در واقع كران پایین محدوده فركانسی مایكروویو، ناحیه فركانس رادیو و تلویزیون (امواج FM و AM) و كران بالایی آن، امواج مادون قرمز و نورهای مرئی می‌باشد. با توجه به نزدیكی فركانس امواج مایكروویو به فركانس نور مرئی، از روش‌های نوری جهت طراحی آنتن‌ها و عدسی‌های مایكروویو می‌توان استفاده كرد.

اسلاید 3 :

  • انتقال برق
  • یکی از ایده های جدید تولید انرژی، انتقال انرژی خورشیدی از سطح ماه بصورت بی سیم است. اصول اولیه این طرح توسط دکتر دیوید کریسول (Dr. David Criswell) محقق دانشگاه هوستون تگزاس و مدیرمؤسسه Space Systems Operations ارائه شده است. بر اساس این طرح، ابتدا مجموعه ای بسیار وسیع از سلولهای خورشیدی بر سطح ماه (که همیشه به طرف زمین است) قرار داده میشوند تا نور خورشید را به انرژی الکتریکی تبدیل کنند. سپس انرژی الکتریکی حاصله به یک فرستنده مایکروویو ارسال میشود تا به امواج رادیویی در فرکانس 25 گیگاهرتز تبدیل شده و از آنجا بوسیله آنتنهای با پهنای بیم (beam) بسیار باریک بطرف زمین ارسال گردد. در سطح زمین این امواج الکترومغناطیسی پر قدرت بوسیله آرایه های بسیار بزرگ (very large array) از آنتنهای مایکروویو دریافت شده و دوباره به انرژی الکتریکی تبدِل میشوند. همچنین بخشی از این امواج توسط ماهواره های مخصوصی که در اطراف کره زمین قرار خواهند گرفت به نقاط دیگر کره زمین که در دید مستقیم ماه نمی باشند منعکس میشوند.

    در واقع تبدیل انرژی الکتریکی به امواج الکترومغناطیسی این امکان را میدهد تا انرژی بصورت بی سیم

اسلاید 4 :

  • از یک نقطه به نقطه دیگر منتقل شود و در نقطه مقابل پس از دریافت امواج الکترومغناطیسی با انجام عمل عکس، انرژی ااکتریکی مجدداً تولید گردد (به این روش اصطلاحاً power beaming میگویند). تقریباً اساس تمام سیستمهای انتقال برق بدون سیم بر همین پایه استوار است. البته واضح است که بازدهی چنین سیستمهایی در مقایسه با انتقال برق در خطوط برق بسیار پایین است چون مقدار زیادی از انرژی در تبدیل برق به امواج الکترومغناطیسی و بالعکس تلف میشود و بعلاوه مقداری ازانرژی موجود در امواج نیز در فرایند تشعشع وانتقال در محیط (اتمسفرزمین) به هدر خواهد رفت. بااین وجود، دکتر کریسول در مقالات مختلفی که ارائه کرده (بصورت تحلیلی به این مسائل اشاره کرده و با محاسبات مختلف ادعا نموده است که میزان انرژی تولید شده با احتساب تمام این تلفات و مخارجی که صرف ساخت و نصب تجهیزات خواهد شد باز مقرون به صرفه خواهد بود و تنها به کسری از یک سنت برای تولید یک کیلو وات بر ساعت برق خواهد رسید. البته دانشمندان ناسا نیز ایده های مشابهی مثل قرار دادن مجموعه ای از سلولهای خورشیدی و یا حتی صرفاً صفحه های منعکس کننده نور در مدار کره زمین ارائه کرده اند که بحث بر سر اینکه کدام روش مناسبتر است هنوز ادامه دارد.

اسلاید 5 :

  • خطرات ناشی از استفاده از تلفن همراه
  • بر اساس یافته‌های جدید دانشمندان، امواج رادیویی ناشی از تلفن‌های همراه تهدید مستقیمی برای سلولهای سالم به شمار نمی‌رود و فقط موجب افزایش سرعت تكثیر سلولهای سرطانی و رشد تومورها می‌شود.
    به گزارش ایسنا به نقل از رویتر، مطالعات جدید دانشمندان ایتالیایی نشان داد كه امواج رادیویی تلفن همراه سلولهای سرطانی را وادار به رشد سریع و بیش از حد معمول می‌كند، ولی هنوز تاثیر سو آن بر سلولهای سالم به اثبات نرسیده است.
    در آزمایشات این محققان، سلولهایی كه به مدت 48 ساعت در آزمایشگاه در معرض امواج رادیویی قرار گرفتند دچار لوسمی (نوعی عارضه‌ی خونی) شدند. نتایج حاكی از آن بود، كه 20 درصد از آنها پس از 24 ساعت از بین رفتند ولی با گذشت زمان، ژنهایی كه در سلولها باقی مانده، در اثر یك مكانیزم ناشناخته، فعال شده و با سرعت بیشتری شروع به تكثیر كردند.
    مطالعات دانشمندان ایتالیایی موجب تقویت این نظریه شد كه تشعشع و امواج رادیویی می‌تواند باعث نابودی DNA و سیستم اصلاح كننده سلولها، كه قادر است جلو رشد تومور را بگیرد، شود.
    با این وجود سازمان بهداشت جهانی خواستار انجام تحقیقات بیشتر در خصوص خطرات احتمال ناشی از استفاده از تلفن همراه بر سلامت انسان شد و از مردم تقاضا كرد تا استفاده از گوشی همراه را بویژه برای كودكان محدود كند.

اسلاید 6 :

  • حذف خطرات تصویربرداری از جامدات
  • 2 آوریل 2003- محققین دانشگاه دلوار، تحولی عظیم در نانوتکنولوژی تراهرتزی ایجاد کرده‌اند. نتایج کار آنها می‌تواند در تصویربرداری پزشکی، تشخیص مواد خطرناک و حتی در عملیات نجات کاربرد داشته باشد. این تیم تحقیقاتی، به کمک یک نانوساختار نیمه‌هادی، روشی را برای کنترل توان فرکانسهای تراهرتزی کشف کرده‌اند.
  • تراهرتز، افق نهایی مطالعات امواج الکترومغناطیس است و در طیف فرکانسی بین میکروویو و نور مادون قرمز قرار می‌گیرد. فرکانس امواج تراهرتز 1000مرتبه بزرگتر از فرکانس امواج میکروویو و بین 100 تا 1000مرتبه ضعیف‌تر از نورمرئی است.
  • یکی از اعضای این تیمم تحقیقاتی اظهار داشت: “این تحقیقات با عملی ‌ساختن دسترسی به امواج تراهرتزی، تحولی را در این فناوری ایجاد خواهد کرد. ابزار مورد استفاده در کار به اندازه یک سلولی تلفن[7] بوده و قابل حمل نیز می‌باشد، در صورتی که سیستمهای تراهرتزی قبلی چنین قابلیتی را نداشتند. “
  • طبق اظهارات این محقق، اطلاعات چندانی در ارتباط با فرکانسهای تراهرتزی در دسترس نیست و فعالیت این تیم، شامل علوم بنیادی و کاربردهای عملی این عرصه می‌باشد.
  • می‌دانیم که امواج توسط اتمسفر جذب می‌شوند. به همین دلیل امواج تراهرتز، وسیله مناسبی برای ارتباطات فواصل دور از طریق هوا نیستند. اما این امواج برای فواصل نزدیک، با ارزش می‌باشند.

اسلاید 7 :

  • طبق اظهارات این گروه، از این امواج می‌توان در تشخیص ترکیبات شیمیایی همچون آلاینده‌ها کمک گرفت. این امواج همچنین به مولکولها حساس هستند و می‌توانند از درون مواد جامد عبور کرده و در تصویربرداری و پیمایش[8] مواد مورد استفاده قرار گیرند. امکان پیمایش درون مواد جامد، مبنای عملی جدیدی در زمینه امواج تراهرتز است که تاکنون مورد بررسی قرار نگرفته است. این گروه تحقیقاتی با استفاده از این امواج به پیمایش سطح پوسته یک تخم‌مرغ پرداخته و درون آن را مشاهده کردند.
  • این گروه از قابلیت کاربرد این امواج در عرصه پزشکی خبر داده و اظهار می‌دارند که می‌توان با استفاده از آنها به مطالعه امراضی همانند سرطان پرداخت که در آنها، سلولها دارای لرزشهای تراهرتزی می‌باشند.
  • این امواج همچنین ابزار قدرتمند دیگر علاوه بر اشعه X در اختیار دندانپزشکان قرار داده و نیز در عملیات نجات جهت تشخیص افراد محصور در زیر آوار و همچنین در تشخیص مواد خطرناک کاربرد دارند. قابل ذکر است که تمامی این امکانات در یک وسیله قابل حمل با دست جاسازی می‌شود نه در وسیله‌ای با ابعاد یک اطاق.
  • این ادوات بر مبنای یک نیمه‌هادی سیلیکون ژرمانیوم استوارند. نیمه‌هادی جهت تشخیص باندهای انرژی مرتبط با امواج تراهرتز بکار می‌رود. همچنین از فیلترهایی جهت کنترل دقیق فرکانس بهره گرفته می‌شود.
  • این کار تحقیقاتی توسط بنیاد ملی علوم آمریکا (NSF)، سازمان پروژه‌های تحقیقاتی پیشرفته دفاعی (DARPA) و نیروی هوایی آمریکا حمایت مالی می‌شود.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir